...direkt mellan mig och min första digitala systemkamera den dag vi möttes.

Det blir sällan som man tänkt sig.....

......när det handlar om vädrets makter. I går morse hade jag planerat att åka ut i den soliga, dimmiga, våta morgonen. För en gångs skull hade jag möjlighet att kompa någon timme på morgonen. Vanligtvis börjar jag jobbet före kl 7 så för det mesta får man nöja sig med helgerna.

Men den utlovade solen uteblev när min klocka ringde, men efter att ha somnat om en stund så kom det då lite ljus. Skam den som ger sig. Jag satte fart och hann stanna till en sväng vid ängen. Eftersom jag var lite småstressad så var det inte den där vanliga njutningen, så det blev väl inga imponerande resultat. Men jag fick lite frisk luft och våta kläder.

Visar trots allt några av bilderna.

Förstora !

Trevlig helg på er !

  //   Ing-Marie

Inlagt 2014-08-23 09:05 | Läst 2329 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Känner igen det där. Jag kollar SMHIs hemsida, planerar, kollar igen ...och så blir det ändå inte som man tänkt sej, men ibland har man tur och det blir bättre än förväntat (inte så ofta förstås). Jag gillar att stanna till innan jobbet och ta några bilder, det är ett skönt sätt att börja dagen på. Bland dessa fastnar jag nog mest för nr 2, med den blå klicken i.
Hälsningar Lena
Svar från imse 59 2014-08-24 09:47
Vädret började spela en stor roll när fotointresset kom igång på allvar.
Har väl aldrig haft denna koll på kommande väder förr.
Men det är nog det som gör det hela lite spännande också.
ing-marie
Men det blev ju fint ändå Ing-Marie, och jag gillar nog de i färg bäst, då de är så milda... Tycker att du ska va nöjd... Och, det kommer fler soliga mornar... Ha en trevlig helg du med!! //Peter
Svar från imse 59 2014-08-24 09:48
Tack Peter !
Det är nog denna ovisshet som gör att intresset håller i sig, det blir ju lite spännande :-)
ing-marie
Det behövs egentligen ingenting för att det ska bli bra bilder med dig bakom kameran.
Färgbilderna gillar jag
Marianne
Svar från imse 59 2014-08-24 09:49
Tack så mycket Marianne !
Det var snällt sagt !
ing-marie
Gillar också färgbilderna bäst, tycker om allt glitter också! Och ur fokus och allting... :-) / Björn T
Svar från imse 59 2014-08-24 09:49
Tack så mycket Björn !
ing-marie
Ljuvligt underbart så dom ska du absolut vara nöjd med!
Svar från imse 59 2014-08-24 17:10
Tycker du :-) Tack !
Det kommer flera chanser !
ingmarie
Våta kläder hade jag i dag också men inte fick jag någon så skön bild som du tagit.
Det är något annat som måste till som inte jag har närmelsevis av det vet jag.
Ditt seende och hantering med kameran är som underverk.
###Gun-Inger