...direkt mellan mig och min första digitala systemkamera den dag vi möttes.

Ingenting att kolla på för dom som ogillar det här med " året i bilder"

Inspirerad av Mattias Söderberg så fick jag också lust att göra en blogg med en bild från varje månad.

Har ju varit ganska flitig med kameran så jag fann bilder från alla årets månader.

Någon skrev här tidigare att denne hoppades på att slippa en massa bloggar om året som gått, men är man inte intresserad så är det ju enkelt att hoppa över, eller ?

Här kommer min skörd för er som har lust att kolla !

Kopparfärgat vatten  Januari

Kyligt Februari

Pärlan Mars

Randigt April

Rosenkvitten Maj

Den ljusa stjärnan

Juni

Ett glas vitt Juli

Höstkänsla Augusti

Höstkänsla vid bäcken

September

Ett stopp på vägen..

Oktober

Taggigt

November

Snart ett minne blott

December

Ja, det var 2011 det !

Nu går vi mot ett nytt, så jag passar på att säga: GOTT NYTT ÅR till er alla !

// Ing-Marie

 

Inlagt 2011-12-28 21:48 | Läst 3042 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Mycket fina bilder och som ganska ny inom fotandet tycker jag det är kul att se ett år i bilder.
Gott Nytt År
Marie-Ann
Svar från imse 59 2011-12-29 16:42
Tack ! Själv blir jag aldrig trött på att titta på bilder :-))
ing-marie
Jag tycker oxå det är kul att se året i 12 bilder. Jag tycker inte om folk som skall tala om för andra vad dom får skriva eller inte skriva :-)
Svar från imse 59 2011-12-29 16:44
Man får nog ta allt med " en nypa salt " :-))
ing-marie
Februari var episk!
Svar från imse 59 2011-12-29 16:45
Tack Patrik !
ing-marie
Snygg serie bilder med åretsskiftningar Ing-Marie! Kan bara hålla med det Patrik skriver att februaribilden är outstanding.

Gott Nytt År!
Erland
Svar från imse 59 2011-12-29 16:46
Tack för titten Erland !
ing-marie
Vackra drömlika bilder! :-) Gott Slut! / Ellinor
Svar från imse 59 2011-12-29 16:47
Tack Ellinor, kul dom gillas !
ing-marie
Kul att jag kunde inspirera! En mycket fin serie det här tycker jag Ing-Marie. En härlig variation som jag tycker fångar årstidernas skiftningar riktigt fint. Ska jag peka ut personliga favoriter blir det Februari, April och Oktober. Det där blogginlägget jag tror du hänvisar till som förkastade återblickar och summeringar av året som gått vet jag inte om det var så allvarligt menat. Framförallt tycker jag att skribenten kanske missade en viktig del när han uppmanade andra till att ge sig ut och fota istället för att blicka tillbaka. Nu har jag förvisso endast fotograferat i drygt två år, men just tillbakablickandet och att se på de lite äldre bilderna med sina förhoppningsvis lite "nyare ögon" är utvecklande och bra. Man ser vart man varit och kanske förhoppningsvis vart man är på väg. Det är lärorikt det med. När jag gjorde min egen lilla "almanacka" hade jag inte en tanke på att det skulle kunna finnas såna som såg ner på den typen av summering eller tillbakablick, men å andra sidan hade det inte spelat någon roll om jag misstänkte att så var fallet, det där hade jag givit blanka f-n i hur som helst. Kanske är det också så att för oss som gillar att fotografera i naturen så blir en summering av året lite mer intressant då man såklart i många av sina bilder försöker skildra naturens skiftningar med årstiden, så som du föredömligt gjort här. Oj, nu blev det långt här så jag avslutar med att önska dig GOTT NYTT ÅR! /Mattias
Svar från imse 59 2011-12-29 16:52
Tack så mycket Mattias för det utförliga du skriver. Kan bara säga att jag håller med dig i dina åsikter.
Har också fotat i ca två år, så visst är det lärorikt att kolla igenom hur "kurvan" går !
Ha dé bra !

Ing-Marie
kanon bilder ing-marie=)
mvh
peter
Svar från imse 59 2011-12-29 16:53
Tack o tack Peter !

Ing-Marie
Härliga bilder. februari är favoriten.
Kul ide, ska nog haka på
Marianne
Svar från imse 59 2011-12-29 16:53
Tack ! Kul var det !
ing-marie
En mycket fin års tids cykel du visar upp av naturen 2011...Ha det gott..Mvh Olof
Svar från imse 59 2011-12-30 07:44
Kul att du gillar det !
Ha de´så bra !

ing-marie
Tusiken vad du är duktig! Vilka underbara bilder Ing-Marie!
Mvh Ingrid
Svar från imse 59 2013-01-03 19:37
Tusen TACK Ingrid ! Så glad du gör mig.
Och vad kul att du hittat dena "gamla" blogg.
Det gjorde så att jg fick lust att göra en för 2012 också :-)
ing-marie