...direkt mellan mig och min första digitala systemkamera den dag vi möttes.

Lite mer seriöst

Har alltid med mig kameran när jag åker till brorsans barnbarn, så dom finns på en hel del bilder. Ofta då med stolsben, stora fötter etc. i bakgrunden. Så förra veckan bestämde vi oss för att göra det lite mera seriöst. Vi åkte iväg i bilen men höll oss till vägarna runt där dom bor.

Lite ovan var dom med denna situation, jag fotar ju dom alltid bara spontant annars. Dom ville gärna stå "givakt" så jag fick be dom springa och leka lite. 

Vi var ute rätt länge så jag tycker dom var jätteduktiga. I skogen lyste kvällssolen så fint på stubbarna, men det blev bara några snabba bilder där då dom strax hoppade högt när myrorna kom. Inte lätt att vara modeller alla gånger.

Det blev många bilder att gå igenom, har redigerat en del. Viss "lite mer" än andra.

Är ju aningen ovan på det här området så jag får väl vara skapligt nöjd även om mycket kunnat varit bättre.

Bör förstoras för bättre format

Roligt var det, så det här var nog inte sista gången. 

  //  Ing-Marie

Inlagt 2017-07-16 19:41 | Läst 503 ggr. | Permalink(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det blev riktigt bra.
😁
Svar från imse 59   2017-07-24 20:11
Tack så mycket !
ing-marie
Superbra! Är det inte lite 'sagokänsla' över dom, eller några i alla fall.. :-)
Hälsn!
Svar från imse 59   2017-07-24 20:12
Stort tack Jan !
Jag drar nog gärna lite åt sagohållet :-)
ing-marie
Jag brukar inte kommentera barnbilder men det här kan jag inte låta bli. Bilden när det sitter och kramar varandra i skogen tycker jag är toppen och många andra är också jättefina, definitivt sagokänsla över vissa och det andas din stil.
Hälsningar Lena
Svar från imse 59   2017-07-24 20:13
Tack så mycket Lena !
Kul att fota dom lite lite arrangerat, och mysigt att göra det ute i naturen.
ing-marie
Strålande serie, härliga bilder.
Mvh / Hans
Svar från imse 59   2017-07-24 20:13
Tack så mycket Hans !
ing-marie
Bra jobbat. Att låta barnen leka är ofta nyckeln. Sedan kan man kasta in små uppdrag under tiden, typ viska något i den andres öra, hålla handen eller så.
Svar från imse 59   2017-07-24 20:14
tack så mycket Björn !
Och tack för små tips !
ing-marie