...direkt mellan mig och min första digitala systemkamera den dag vi möttes.

Mera sidensvansar

Nu har äppelrestaurangen serverat massor med frukt i drygt en vecka, och det tänker jag fortsätta med så länge som gästerna önskar komma. 

Det har blivit många kvällsbilder för att försöka få till det lite annorlunda. Glömmer nästan bort att ta några närbilder, för det kan ju också vara fint även om det räcker med några stycken. Dom har väl förstått att jag inte är någon fara för jag kan gå väldigt nära dom nu. 

Gillar ni inte sidensvansar så kan ni gå till nästa blogg för nu kommer ett helt gäng med bilder.

I söndags snöade det lite så det blev några snöbilder, visar en av dom här. 

( det ser lite oredigt ut med alla tumnagelbilder nu, men om man förstorar så blir det nog bra, får vi hoppas ) 

( NÄÄ, hela bildserien verkar knas, vet inte varför bilderna kommer upp flera ggr ??? Orkar inte göra om så nu får det vara så här , ni får ha tålamod :-)  ) 

                               

                                    

                      

Dagens bilder finns kvar i kameran, men vet inte om jag kommer att bombadera er med några fler nu :-) 

// Ing-Marie

Inlagt 2020-03-15 15:14 | Läst 1320 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det var mycket det, bling och solnedgång och bråk
Svar från imse 59 2020-03-15 19:42
Ja, här har man inte långsamt när dessa är på besök :-)
He he, oj vad snyggt! Bilderna är fantastiska! Regnbågsfärger i dom utspärrade vingarna, det hittar man nog bara hos dig.. :-) Det är lite knepigt när man blandar stående och liggande tumnaglar har jag märkt! Jag tror att det finns nån bugg i systemet.. När jag matar in tumnaglar så gör jag alltid två 'mellanslag' mellan bilderna om alla har liggande format, och dom hamnar alltid rätt tycker jag! Men har jag en bild i höjdformat så måste jag göra 4 mellanslag efter den bilden för att inte den ska lägga sig tätt intill nästa bild.. vilket är konstigt! Ser att du har ett sånt exempel ovan! Ibland kan det krävas en justering med mellanslagen även framför en höjdformatsbild.. man får prova sig fram! Att en bild upprepas har jag också varit med om, men oftast i samband med att jag själv har flyttat en bild i bloggen, men då troligen inte raderat den på sin plats fullt ut! Det finns nått slags spår kvar av bilden i den 'sparade' bloggen.. Min känsla är att det är nån 'bugg' i hanteringen när man vill ändra något man först gjorde..
Hälsn!
Svar från imse 59 2020-03-15 19:45
Ja du, teknikens underverk :-)
jag gjorde mellanslag men det blev nåt konstigt ändå.
Jag tycker det är lättare att få en överblick vilka bilder jag lagt in när jag gör dom i mindre format, speciellt när jag har många bilder. När jag kollar på min redigeringssida så ser det så bra ut.
Men tack så mycket för ditt gillande !
ing-marie
ehrsa 2020-03-15 21:27
Håller med, på redigeringssidan ser det bra ut, men när det formuläret sparats så är det ändå inte 'två mellanslags' mellanrum mellan tumnaglarna, istället så ligger bilderna utan mellanrum mellan en höjdformatsbild och nästa bild.. Det är konstigt! Prova att gå in i redigeringsformuläret och se till att det är fyra mellanslags mellanrum efter höjdformatsbilden och spara formuläret så! För mig så blir det rätt mellanrum till nästa bild då, som för mig är två mellanslag! Det är en metod som kanske fungerar även på din dator.. men vad vet jag, har bara råkat upptäcka att det fungerar på min dator, blev tvungen att hitta en lösning när jag märkte det här konstiga..
Hälsn!
Svar från imse 59 2020-03-15 23:34
Kanske bättre att lägga dom lodrätt, under varandra som jag gjorde förra ggn.
Vad vackra fåglar mot ljuset och med stor aktivitet på gång. Tack!
Svar från imse 59 2020-03-15 19:46
Tack så mycket Erik !
ing-marie
Vilken underbar bildserie men något knasigt är det för vissa bilder visas flera gånger. Inte för att det gör så mycket....de är ju så fina. Ser att du har grönsiskor också. Det har vi ett helt gäng av och de äter massor med skalade solrosfrön.
Hälsningar Lena
Svar från imse 59 2020-03-15 19:48
Tack så mycket Lena !
Jag upptäckte ju det när jag publicerat, vet inte vad som hänt. Men Jan E har kanske en förklaring.
Ja, det har varit massor med grönsiskor här den senaste tiden, men dom börjar avta lite nu.
ing-marie
Fantastiskt fina bilder på sidensvansarna!