Lite prylar, lite text och alltid bilder

När du får oväntat besök ...

Idag blir det en ganska dålig bild i bloggen, men jag hade inte riktigt tid att byta objektiv och ljussätta snyggare :)

Jag hade stängt bakdörren för kvällen och återvänt till soffan för att fortsätta se matchen mellan Brasilien och Colombia när jag hörde ett konstigt ljud från hallen. Väl där hittade jag bara en av katterna som låg på en bänk och halvsov, men när sedan hustrun var på väg in på toaletten såg hon något som snabbt smet in i köket. När jag hämtat min ficklampa hittade jag den här gynnaren under kökssoffan ...

Den stackars räven var inte det minsta sugen på att komma fram förrän jag drog fram soffan lite och petade på den med ett kvastskaft. Hustrun stog i vägen så den inte skulle springa in i vardagsrummet, och den lyckades hitta ut igen. Den var nog ganska rädd, för den hade bajsat under soffan; förhoppningsvis blev den tillräckligt rädd för att inte springa in igen.

Ha det gott!

Inlagt 2014-07-04 23:59 | Läst 7394 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Wow! Vilken upplevelse, både för räven och för er. Häftigt!
Svar från Anders F. Eriksson 2014-07-05 00:55
Ja, det var lite häftigt, men jag vill nog helst inte ha rävarna i huset. Märkligt nog verkade katterna inte bry sig, men de kanske har träffats förut i trädgården :)
men se där vilket besök,
nu fick du städa på rätt ställe oxå. =)
Tror det där var en av katternas fling,
liten gullig sommar romans.

//Johanna
Svar från Anders F. Eriksson 2014-07-05 12:06
Så kan det ju vara :)
Fint besök. Vem vet om han varit och stulit mat i köket. Fin lya under soffa. Kul inlägg som vanligt.
Svar från Anders F. Eriksson 2014-07-05 12:05
Inte omöjligt att sen varit där förut. Att den skällde var ju för att jag stängt dörren (antar jag). Den smet ju snabbt in i köket under soffan, så den kanske visste att där gick att gömma sig :)
Vilket fint besök, men jag kan förstå att den blev lite nervös. Hos en bekant gick den in i köket och åt kattmat ur skålen på golvet när han fick syn på den. Men det var ett skogstorp och huset stod ganska öde.
Hälsningar Lena
Svar från Anders F. Eriksson 2014-07-05 12:08
Vi bor ju också rätt avsides i kanten av Hågadalen. Som jag svarade Marianne kanske den varit där tidigare och stulit kattmat ...
Det kan man kalla oväntat besök!

Häftigt!
Du hade den alltså under kökssoffan. Jag har hört om andra som har den bakom örat. :-)

Det som förvånar mig är att du inte såg någon reaktion på katten. Katter brukar veta exakt vad som händer i huset. Eller den kanske visste, men gav katten i det.
Det där var en kul historia, tur att den hittade ut den lille stackar, var det ingen av katterna som märkte nåt? Må gott, LO