...direkt mellan mig och min första digitala systemkamera den dag vi möttes.

Naturens eget fyrverkeri.

Det är väl vackrast av allt !

 Som hundägare har jag inte mycket till övers för smällare och raketer. Ok, jag tycker  att det kan vara fint just vid tolvslaget, men att det är förbjudet att smälla övriga dagar verkar inte ha gått hem hos alla som inhandlar dessa pjäser.

Nu har jag turen att min Chessie inte är skotträdd, men min förra hund var väldigt rädd, så jag vet vilket helv... det är ! 

Så jag hoppas ni tar det lugt med smällare och fyrverkerier och håller er tills det verkligen är dags !

Önskar er alla ett GOTT SLUT  och ett riktigt GOTT NYTT ÅR med denna " naturens eget fyrverkeri". En bild tagen 30 dec förra året. Tyvärr så bjudet inte naturen på detta vackra i år.

   // Ing-Marie

Inlagt 2012-12-30 10:45 | Läst 2649 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Gott Nytt År på Dig med Ing-Marie!
Ha det så fint! =)
Håller med dig om fyrverkeri och vid 12 tiden är det ok annars inte! Här smällde det mycket igår och då är det helt på fel dag dessutom och mycket irriterande även för icke hundägare. Naturens fyrverkeri mycket bättre! Gott Nytt År Ing-Marie
ÅH vilken underbar bild!!!!
När jag mår som bäst "känns" livet som din bild. =)
Håller med! Underbart vacker bild! Naturens magi. :)
Helt ok vid 12 slaget, men så tycker jag att det är otäckt med detta smällande så nära bostadshus. Ett år, några år sedan nu, höll det på att gå riktigt illa för mig då en pjäs satte sig under fönsterbläcket och knastrade. Grannarna stod utanför porten och sköt, helt utan tanke alls. Någon decimeter högre och den hade gått in i min lägenhet.
Hoppas att du får en bra nyårsafton! :)
/Anna
Ett gott slut och ett Gott Nytt År till dig med!
//ewa
Gott Nytt År till dig med.
Håller med dig om det där med smällare. Våran hund tror att det är eftersök på gång och blir ivrig och vill iväg
Marianne
Mycket vacker bild Ing-Marie!
Gott Nytt År på dig också, och en stooor kram skickar jag dig:o)
//Synnöve
Fin bild.
Jag håller med dig om detta smällande, jag har en skotträdd hund själv och hon har ett rent hel__te från början av december till slutet av januari. Jag har funderat på om det fanns någon företeelse som skapade lika mycket lidande för en lika stor grupp människor hur länge det skulle vara tillåtet och accepterat. Nu är det ju inte bara hundar som är skotträdda många vilda djur lider ju också av detta.
Gott Nytt År!
-affe
Där vi firar nyår är det inte tillåtet med smällare och raketer, och det är inget vi saknar. Min systers hund är dessutom väldigt skotträdd så vi är dubbelt nöjda. Vacker sprakande bild du bjöd på. Får se om jag kan hitta några lämpliga motiv.
Gott Nytt År,
önskar Lena
Ing-Marie jag gillar din fyrverkeri bild i dag - den smäller och lyser upp lika högt och mycket som vilken raket eller smällare som hellst!
Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År! / Sören
Tack så mycket till er alla !
Ha nu en trevlig kväll utan alltför mycket smällare !
ing-marie