...direkt mellan mig och min första digitala systemkamera den dag vi möttes.

Så lite fågelfoto

Har fotat minimalt med fåglar i sommar. Kanske mest för att det har inte varit läge för det. Visst finns väl några lite här och där i mina mappar när jag kollar igenom, men det är nog mest måsar ser det ut som. Kanske dags att göra ett besök hos Lavskrikorna snart och kolla om dom finns kvar, i den tyvärr mycket avverkade skogen dom lever i.

Här kommer några av måsarna jag fångade en sån där skön sommarkväll i Juli.

Förstora !

Go´natt !

  //  Ing-Marie

Inlagt 2014-08-29 22:37 | Läst 1933 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.





(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Läckert, skickligt fångat, en fröjd att betrakta! Hils, LO
Svar från imse 59   2014-08-30 20:00
Tack snälla du !
ing-marie
Mysig typ som står på ett ben det borde jag prova skall vara nyttigt för själen.
Själsfrid får jag när jag ser dina fina måsbilder.
Ha härligt lördag på dig
Gun-Inger
Svar från imse 59   2014-08-30 20:01
Den såg rätt tuff ut där den vilade på ett ben.
Tack för dina rader !
ing-marie
Andra bilden gillar jag lite extra!
Svar från imse 59   2014-08-30 20:02
Tack Jeroen !
ing-marie
Det har inte blivit många fågelbilder för mig heller denna sommar. Men skall arrangera något i trädgården inför vintern är min plan. Finfina julibilder där nummer två får bli min favorit. Sov sött Ing-Marie:)
Svar från imse 59   2014-08-30 20:02
Skall också försökta få hit några med lite mat :-)
ing-marie
Fina måsbilder med bra ljus. Är första en enbening eller bara vilar den lite?
Ha de gott
//B-O
Svar från imse 59   2014-08-30 20:07
Tack B-O !
Den bara vilar, varför trötta ut båda benen :-)
ing-marie
Snyggt fångat vingslag i sista bilden! Vad gäller lavskrikorna hoppas jag du har turen att de dyker upp, då jag och svärfar (Sten Björklund) varit där nyligen och fick åka hem tomhänta. Så var även fallet vid en tur dit i maj, men å andra sidan kanske de börjar samla och dyker upp igen. Hoppas på det! Mvh Robin
Svar från imse 59   2014-08-30 20:08
Tack Robin !
Det är bara att hålla tummarna för att lavskrikorna skall återvända.
ing-marie
Riktigt fina bilder! /Erik
Svar från imse 59   2014-08-30 20:09
TACK Erik !
ing-marie
Härligt ljus i dina läckra måsbilder!
Hej Ing-Marie !
Den tredje bilden tycker jag var en fullpoängare för det fantastiska ljuset. Det är nog en av de bästa flygbilder på en mås jag sett. Skarp dessutom. Som Robin skriver så var vi dit för några dagar sedan, men inga lavskrikor visade sig. Nu vet jag inte hur det är med skrikorna om dom har en period på sommaren som är lugn när det gäller hamstring av mat. Kanske börjar dom senare på hösten. Slutet av Sep. kanske ??? Jag tror det är stor risk att dom överger det här reviret. Man får väl göra ett besök senare i höst innan man ger upp.
Sten
Svar från imse 59   2014-08-30 20:10
Oh, tack, det var fina ord !
Nu får vi hålla tummarna för att dom dyker upp igen !
ing-marie
Riktigt fina bilder med härligt ljus! Bild 3 är riktigt bra!
Ha det fint!
Svar från imse 59   2014-08-30 20:10
Tack så mycket Mikael !
ing-marie