Återigen havsörn hehe, och Maja

Samma Örn som i förra bloggen men igår var det bättre väder och Maja var med dessutom. Och igår flög den över oss i cirklar, den "surfade" i vinden och jag fick mina bilder på den. Så återigen en mycket glad ÖHrn som kom hem med kameran full av örn bilder och lite Maja bilder. Den var mer nyfiken än rädd om jag säger så. Och är den kvar i vinter så ska jag banne mig köpa fisk, eller iallafall få tag på fiskrens från lokala fiskaren och slänga ut på isen :) Folk som läser min blogg måste tro att jag "jagar" alla örnar eftersom det har blivit en del på sistonde, men så är EJ fallet. Sanningen är att där jag jobbar finns det vad jag vet 3-4st som brukar vistas vid sjön och jag har sett dem eller iallafall 2 utav dem i flera veckor och man är ju inte dum utan att man stannar kvar efter jobbet och tar med sig kameran ut till sjön och inväntar ;)

Ps: det där Nikkor 200-500mm var en suverän investering må jag säga :)!!!

Inlagt 2019-06-01 20:19 | Läst 1166 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Grattis många fina bilder på örn med fin skärpa och på Maja också såklart
Svar från Joakim88 2019-06-01 21:50
Tack så jättemycket Peter :)
Oj, vilka fina Ö(h)rn-bilder! Och att Maja hänger tycks inte bekomma örnen, den är noga nyfiken precis som du säger. Grattis till nytt objektiv och fina bilder!/ Björn T
Svar från Joakim88 2019-06-01 21:51
Tack så jättemycket Björn :)
Ja örnen tycks vara mer intresserad av oss än rädd :)
Tack för det :)
Jättefina bilder! Tror nog den där Örnen känner igen er, den spanar ju verkligen på er.. Roligt att det blev så bra med objektivet, man får 'mycket' objektiv för de pengarna med det här objektivet känns det som! Men det gäller också att hantera 'allt rätt' annars blir det inte så bra som dina bilder är! Kul!
Hälsn!
Svar från Joakim88 2019-06-01 23:23
Tusen tack Jan :) jag tror det med ;)
Ja man kan säga att det var väl värt pengarna. Tack för det :)