och ett och annat lejon. Mina resor i isbjörnarnas och pingvinernas land och alla ställen jag kommer att besöka mellan dessa utposter också. Inte bara bilder utan även lite berättelser och äventyr. Blogglista.se

Vägen tillbaka.

Vill man bli bra igen så gäller det att ligga i och träna. Ska bespara er på hur min fot ser ut numera men hur som helst så har såren läkt och jag kämpar på med träningen. Många timmar tillbringar jag här nu och kämpar  för att kunna lägga undan de röda kryckorna för gott.

Har i alla fall något att titta på där, utanför när tågen dundrar förbi, då jag  kämpar med att få musklerna att lyda mig igen. Det är mina tår som kikar fram i nederkant av bild där jag nu i dag kunde lägga på en vikt på ½ kg till att lyfta upp.

Semestertider och nästan tomt i lokalen, bara jag och min sjukgymnast så mobiltelefonen fick följa med in dit i dag.

Inlagt 2013-07-17 18:18 | Läst 2737 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Pigga på dig Maggan. :)
Mv/Gunte
Svar från Margareta Cortés 2013-07-17 22:46
Jag gör mitt bästa, men foten trilskas.
Men skam den som ger sig, den ska nog besegras till slut.
Det är tur för oss att dessa duktiga sjukgymnaster finns. Jag vet hur hemskt det känns i början men gissar du är lika envis som jag varit för vi vet att det är enda sättet komma tillbaka och blir stark igen.
I ett visst läge känns det så där nästan hopplöst så med en gång går det framåt som bara den.
Lycka till med din träning. Verkligen mysig utsikt du har ...låt tankarna följa med på en resa...det piggar upp..
Kram på dig
Gun-Inger
Svar från Margareta Cortés 2013-07-17 23:55
Jag har haft en sådan tur att få en sjukgymnast som både är duktig och väldigt trevlig. En ren fröjd att åka dit för att träna. Tufft att få igång foten igen men hon puchar på och ser till att jag gör rätt. Långsamt blir det bättre fast jag har en liten operation kvar innan det kan bli helt bra men det vet inte mina muskler om än, så de får träna på så de är beredda när det är dags att gå igen. Får ta och följa ditt råd och göra en resa i tankarna.
Tur att det händer något utanför när det är så dött i lokalen.
Kämpa på !
ing-marie
Svar från Margareta Cortés 2013-07-18 08:31
Ja där utanför går tågen hela tiden, men inne i lokalen fick jag stå för aktiviteten alldeles själv..;)