och ett och annat lejon. Mina resor i isbjörnarnas och pingvinernas land och alla ställen jag kommer att besöka mellan dessa utposter också. Inte bara bilder utan även lite berättelser och äventyr. Blogglista.se

Lite paus

Det blir nog lite paus i bloggandet och skrivande på datorn ett tag nu, i alla fall så lång tid som det tar tills jag lärt mig att anvävnda min vänstra hand lite mer. I tordags blev äntligen min axeloperation gjord, axeln var lite mer trasig än vad vi visste innan, så nu får jag dras med det här armlåset (en slags modern mitella) i sex veckor.

Den gör att jag är tämligen begränsad med vad jag kan göra och skriva och jobba med bara vänsterhanden tar sådan tid. Får ta och träna på det. Har ganska ont än så länge, men så glad över att operationen äntligen är över. Fick vänta med den tills efter resan.

Återkommer mer reseberättelsen om Afrika inom kort.

 

Inlagt 2009-03-21 10:25 | Läst 7365 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Usch då, vad besvärligt det låter.. Men vad skönt att du fått gjort operationen och att den verkar gått bra!
Du vet, vi.. vi går ingenstans utan väntar snällt här på dina inlägg och ser fram emot fler om afrikaresan! ;-)
Krya på dig!
/Jenny
Krya på dig! jag håller utkik efer nästa del om Afrika.
Usch då, din stackare!
Hoppas du läker fort och att du snart känner dig bättre.
Krya på dig, och återkom när du orkar, vi väntar med spänning på fortsättningen, och den som väntar på något gott.... :-)
Aj! Axlar är komplicerade leder och inget att leka med. Var nu inte för duktig med skrivandet. Spara duktigheten till din träning när mitellan tagits bort. Anlita en god sjukgymnast och lyssna på hans/hennes instruktioner. Jag kan rekommendera en duktig ;-)
Svar från Margareta Cortés 2009-03-23 13:16
Ingen fara att jag överanstränger mig, orkar inte;)))
Det är några muskler som gått av helt, men nu är de ihoplappade på konstens alla sätt med skruvar ach stygn. Fotandet får vila i fyra månader (hur jag nu ska stå ut med det) enligt doktorns order.
Sjukgymnastiken startar redan nu på fredag, men pekfigervalsen med vänster hand får jag väl hålla mig till i sex veckor. det funkar men tar lång tid. Är du kanske sjukgymnast?
Nej, jag är inte sjukgymnast, men min kvinna är. Hon betonar alltid vikten av träning efter operationer. Muskler och ledband kan läka ihop, men det är styrkan som kommer av träning som avgör om man får fortsatta problem eller inte. Hon är dessutom Brommabo i själ och hjärta, så då måste man väl tro på henne, eller hur? ;-)