och ett och annat lejon. Mina resor i isbjörnarnas och pingvinernas land och alla ställen jag kommer att besöka mellan dessa utposter också. Inte bara bilder utan även lite berättelser och äventyr. Blogglista.se

Bollsinne och en G 10

Eftersom jag har en relativt nyopererad axel, där musklerna hade gått av, de är nu ihopsydda. Därför har jag nu fått order om att inte lyfta något med högerarmen på fyra månader. Med andra ord hela sommaren och med att inte lyfta något så inbegrep det även min systemkamera, den är för tung. Därför har jag införskaffat en liten kompaktkamera som substitut och för att inte drabbas av alltför allvarliga abstinensbesvär.

Den är liten och behändig men samtidigt inte för liten och när jag dessutom köpte ett fodral i retrostil så känns den ändå mer trevlig att ha med sig. Kameran är en Canon G 10.

Var ute på Ingarö i helgen och passade på att testa kameran när barnbarnet övade sitt bollsinne.

Bollar kan vara läskiga.

Inlagt 2009-05-28 15:49 | Läst 10228 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Härligt, Margareta!
Ja, fyra månader utan att få fota känns väl nästan som ett livstidsstraff! ;-)
Gott att din rehabilitering går åt rätt håll i alla fall!
/Jenny
Svar från Margareta Cortés 2009-05-29 07:47
Instämmer, fyra månader utan kamera var på tok för länge, men min nya följeslagare G10:an har blivit ett gott substitut. Lätt och behändig, fast sökaren är inte mycket att hurra för och fota genom att titta genom displayen känns väldigt ovant, men det går det också.
Dessutom så går det frammåt med träningen av armen, så snart kan jag göra armar uppåt sträck igen...:)))