och ett och annat lejon. Mina resor i isbjörnarnas och pingvinernas land och alla ställen jag kommer att besöka mellan dessa utposter också. Inte bara bilder utan även lite berättelser och äventyr. Blogglista.se

Helsingfors, korv och Canon

Var över till Helsingfors i helgen, hade bättre tur med vädret där än vad det är här hemma. Hade en underbar dag ute på Sveaborg där vi strosade runt i solskenet och blev röda om näsorna. Min lilla Canon G10 fick jobba och bilder därifrån kommer nog i en blogg i morgon, men det var den här bilden som jag tog på en lustig korvmacka i saluhallen som jag blev lite överraskad över när jag fick se den i datorn.

Inte visste jag att Canon lanserat egna korvar.

Har bara spegelvänt bilden, så att texten syns rättvänd.

 

Inlagt 2009-06-14 20:41 | Läst 8296 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jag smaskade i mig HELA "canon-smörgåsen".
Jag har dock inte märkt några större förändringar när det gäller fotograferingen..
'Men vem vet, nästa stora reklamskyllt när man går av Finlandsfärgan lyder:
"Ät en canon-korvmacka i Finska saluhallen, dina fotokunskaper ökar med hela 40%!!!!