och ett och annat lejon. Mina resor i isbjörnarnas och pingvinernas land och alla ställen jag kommer att besöka mellan dessa utposter också. Inte bara bilder utan även lite berättelser och äventyr. Blogglista.se

Infinitypoolen

Lena undrade om det skulle komma något inlägg om poolen på vårt hotell, hade inte tänkt det och hade inte heller varit förutseende att ta lite bilder för ett blogginlägg. Men kollade och jag hade några bilder på den, så här kommer de.

Husen ligger ganska tätt i Bangkok och de flesta är väldigt höga, så även vårt hotell där själva hotelldelen börjar på våning 24. Så vill man ha bilder på huset där poolen syns från utsidan får man gå iväg en bit och försöka hitta någon vinkel där det syns att hotellets pool hänger utanpå huset och 25 våningar upp.

Maken tog sig en bit längre bort ändå och fick en bättre bild av själva överhänget.

Poolen var ofta full med folk men på kvällen precis före vår middag, den i det förra blogginlägget, då var det tomt och jag fick en bild.

Det var en ganska häftig känsla att hänga där borta vid kanten och blicka ner och ut över omgivningen. Många selfies togs just där. En liten bit under finns en skvalpkant så att det vatten som plaskades ut över kanten inte skulle hamna på folk som gick nere på gatan. Den syns om man tar en bild lite snett uppifrån.

Inlagt 2022-11-30 10:50 | Läst 1619 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hm, ser lite otäckt ut att man drar iväg och glider över kanten. En modern byggnad, ser ju fräckt ut
Svar från Margareta Cortés 2022-12-02 09:32
Tack Peter!
Är nog inte så lätt att komma upp över kanten, fast jag såg några som satt på kanten och tog selfies.
Onödig lyx till ingen nytta!
Svar från Margareta Cortés 2022-11-30 12:28
Onödig kommentar till ingen nytta.
Intressant reportage från en annorlunda miljö!
Svar från Margareta Cortés 2022-12-02 09:33
Tack Måns!
Lite annorlunda design på många byggnader där.
Wow fun byggnad men lite läskig känsla att bada/simma tror jag ( ur min syn på det hela ☺️) men förstår ju att det är selfifoto toppen med stan särskilt kväll.
Tack för ditt resereportage
/N
Svar från Margareta Cortés 2022-12-02 09:34
Tack Nini!
Ser nog lite läskigare ut än vad det var. En populär pool var det men aldrig någon trängsel.
I högsta grad modern storstadsmiljö, tagit ut svängarna med det senaste. Otrolig bassäng, inget för vilda barn, men spännande utsikt. Varmt gott vatten antar jag.
Svar från Margareta Cortés 2022-12-02 09:36
Tack Stefan!
De med vilda barn valde nog ett hotell vid en strand tror jag, såg några barn som badade där men ingen som hoppade och busade.
Varmt var det både i luften och vattnet.
Oj där ska man inte ha lätt till svindel. Vilken härlig utsikt och väldigt inbjudande pool.
På kvällen ser det väldigt trevligt ut. Kul att läsa och fina bilder.

MvH
Johnny
Svar från Margareta Cortés 2022-12-02 09:37
Tack Johnny!
Man ska nog inte titta ut över kanten om man har anlag för svindel.
Det ser otäckt ut om den skulle lossna från huset med många bad gäster ett stort fall med allt vatten. Men det ser trevligt ut fin byggnad Hälsningar Gert
Svar från Margareta Cortés 2022-12-02 09:38
Tack Gert!
Den utbyggnaden är nog stabilt bygg.
Kul pool var det.
Hej Margareta,
och tack för att du visade detta. Dina bilder visar mycket bättre hur läckert detta ser ut jämfört med vad jag såg på nätet. Ett hotell av den här kalibern har förstås en pool och coolare än så här kan det väl knappast bli. Skulle väl vara den där i Singapore möjligen :-) Mycket läckra bilder och att sitta i den på kvällen skulle vara häftigt.
Hälsningar Lena
Svar från Margareta Cortés 2022-12-02 09:43
Tack Lena!
Tror dan här poolen var lite trevligare än den på Sands i Singapore, åkte upp och tittade på den då vi var där. Smockfull med folk, trots att den är så stor och själva hotellet var som att besöka en järnvägsstation.
Liten lugnare här och samma effekt med att vattnet ser ut att rinna över kanten.
Men lite tur att det inte var glasgolv, hade känts läskigt.
Suveränt spännande byggnad med den häftigaste pool jag sett. Naturligtvis extra häftig i kvällsljus. Mycket läckra bilder hel vägen! Hälsningar/ Björn
Svar från Margareta Cortés 2022-12-02 09:44
Tack Björn!
Den poolen var lite extra, inge trängsel heller.
På det där hotellet skulle jag absolut inte ha något emot att ta in på och stanna sisådär någon vecka…gå runt i staden och fota häftiga byggnader, äta på restaurangen du bloggade om igår…och så simma runt lite i polen…WOW! 🙂
Hälsningar!
Svar från Margareta Cortés 2022-12-02 09:48
Tack Lena!
Ett trevligt hotell som jag kan rekommendera. Stort men ändå en familjär stämning, även nu när APEC-mötet var och delegater bodde på vårt hotell. Säkerhetskontroller som på hotellen i Indien.
Lite synd bara att jag inte kan gå så mycket nu, men det hotellet ligger så nära Skytrain att det löste sig.