och ett och annat lejon. Mina resor i isbjörnarnas och pingvinernas land och alla ställen jag kommer att besöka mellan dessa utposter också. Inte bara bilder utan även lite berättelser och äventyr. Blogglista.se

Jäkla rådjur.

Visst är de söta att se på och vackra då de graciöst hoppar över vårt staket, men det är inte lika roligt då min trädgård mer börjar likna hur det ser ut hemma hos "The Addams Family" där själva blommorna klipptes bort och bara skaften stod kvar. Fast i morse blev jag något ledsen då jag gick ut och fick se hur mina rabarber, som i går stod så frodiga och gröna, nu var fullkomligt massakrerade. Kan undra om det var som någon hämnd för att jag inte hade några fågelfrön kvar eller för att alla andra blommor redan var uppätna. De verkade dessutom inte gilla rabarber eftersom det mesta bara var sönderslitet.

Är det inte sniglarna som äter upp grönskan så är det rådjuren.

Så här eländiga såg mina rabarber ut.

Får väl trösta mig med att laga Rabarberkyckling till middag. Blev du sugen så kan jag bjuda på receptet.

 

Inlagt 2012-07-05 10:33 | Läst 8293 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Tråkigt det där med djuren som vi också har problem med tyvärr. Tack för receptet det ska provas vid tillfälle/ mvh Danne
Svar från Margareta Cortés 2012-07-05 10:57
Rabarberkycklingen är mycket god, men jag vill nog bestämma själv när jag ska laga den.
Spännande recept! Skall provas snarast.
Hos oss äter rådjuren upp potatisblasten. Så nu är det bara rabarber och gräslök kvar i rabatten... Lika bra att ge upp odlandet.
Svar från Margareta Cortés 2012-07-09 07:59
Testa gärna för den rätten är överraskande god. Potatis gav jag upp förra sommaren, var väl därför som de gav sig på rabarbern nu då.