och ett och annat lejon. Mina resor i isbjörnarnas och pingvinernas land och alla ställen jag kommer att besöka mellan dessa utposter också. Inte bara bilder utan även lite berättelser och äventyr. Blogglista.se

Regn och sjögång

Vaknade vid halv sex när ankaret gick och det ser ut som om det regnar. Fick höra vid frukost att det varit kraftig sjögång under natten och att många mått riktigt illa. Jag hade tydligen tur som sov hela tiden. Vi är i Trygghamna och ska göra en landstigning vid Alkehornet. Får skjuta upp den en timme för det blåser så mycket så det var svårt att sjösätta gummibåtarna.

Det regnar ganska mycket och eftersom det var så fint när jag var här förra gången så avstår jag från att gå i land. det var så fint då och jag spar det i minnet istället.

Lägger några bilder här så som det var för två år sedan.

Svalbardrenar

 Polarräv på stranden.

En polarräv som är blå, bara 10% av polarrävarna är blå och vi hade turen att se en då. Den sprang fort och det blev bara en rumpbild på den.

Vi var där lite senare på året då och den här polarräven har redan börjat få sin vita päls.

Under tiden de andra varit i land så har det klarnat upp lite, men när vi lättar ankar så gungar det lite fortfarande. Nu styr vi kosan mot Grumantbyen.

Inlagt 2008-07-28 09:41 | Läst 16024 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?