och ett och annat lejon. Mina resor i isbjörnarnas och pingvinernas land och alla ställen jag kommer att besöka mellan dessa utposter också. Inte bara bilder utan även lite berättelser och äventyr. Blogglista.se

Tecken av kärlek

Skrev ett blogginlägg i september om att välja väg, men det är inte alltid så lätt att följa det man bestämt sig för.

Har den senaste tiden inte känt för att fotografera och vid de tillfällen som jag ändå gjort det så har det inte blivit något bra heller. Funderade på att lägga av helt och hållet, inte göra något mer försök ens. Varför anstänga sig då det inte känns kul tyckte jag.

I morse då jag och hunden tog vår sedvanliga morgonpromenad så gick jag fortfarande och funderade på det, det var så vackert i alla träd med snö och frost men jag hade lämnat kameran hemma och tyckte nog att det var lika bra..................ända tills jag kom fram till stället som jag fotograferat som symbol för att välja väg.http://www.fotosidan.se/blogs/magganfs/36560.htm#comments

Jag stannade upp och undrade om det var någon som ville sända mig ett tecken eller budskap, hade inte kameran med mig men återvände på en ny hundpromenad nu på lunchen och tog en bild.

Jag kanske behåller kameran ett tag till och gör några nya försök att fotografera, behöver ju inte ha så bråttom.

Inlagt 2010-01-15 13:35 | Läst 7745 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Skynda långsamt heter ju det.
Inte får du lägga undan kameran Margareta.
Har saknat dina blogginlägg och bilder. Har full förståelse att du gjort en paus.
Men rätt var det är så dyker lusten och glädjen att fota fram igen.

Mvh
Maria
Svar från Margareta Cortés 2010-01-15 14:36
Jag lovar, jag ska ta och spara kameran, fick nyss veta att jag skulle få den fastklistrad på mig annars, så det är väl bäst att lyda då...:)
Tack för dina vänliga ord, Maria.
Det är förmodligen många som skulle sakna dina bilder här på Fotosidan. Föreslår att du gör som våra politiker gör när det gäller EU och valuta, ge inte möjlighet att rösta förrän du vet att du får "rätt" svar. Dina bilder ger mig inspiration!

Du har helt enkelt skapat ett beroende utan att ha varningstext till dina bilder...

Krya på dig!

/nic
...å här kommer en Maria till...

Vet precis vad du pratar om med kameran. Låt den vila tills det känns rätt igen. Du vet när tiden är inne - tro mig! :-)

Och du, "rysvarning" på hjärtat! :-)

Kram
Maria
Hej Margareta!
lusten att fotografera kommer och går, men låt kameran vila ett tag, så tror jag att du snart är
igång igen.

Mvh/Allan
Låt kameran vila lite bara - det är helt okej - men gör dig inte av med den vad du gör. Du är jätteduktig och behöver bara en paus.

Tecknet du fick... alldeles fantastiskt. Jag får gåshud!

/kram från Catarina
Så kul att se en blogg från dig igen Margareta :-)

Och det är ju fullt förståeligt att fotolusten inte varit så stor, men den kommer smygande, när du minst anar det, låt det komma av sig själv bara, och försök inte tvinga fram det, det ska ju vara av lust.

/Jörgen