Inriktning? Nja, jag gillar att skriva. Meningen med att blogga har jag inte riktigt fattat men det ger sej väl.

Ännu en tur längs Drottninggatan och genom Gamla Stan

I onsdags var det fortfarande sommar och jag kunde inte motstå promenaden över Drottninggatan och Gamla Stan mot Södermalm. När temperaturen liknar mera normal sommartemperatur var det lite konstigt att möta flera som käkade glass, antar att jag blivit lite förvirrad av sommarens onormala hetta.

Jag njuter av kamerahusets möjlighet till att fota via vikskärmen och ett snabbt följefokus, är faktiskt barnsligt nöjd med hur det går att smygfotografera folk framifrån utan att bli upptäckt.

Flera jag mötte tycktes ha traskat lite väl långt på stan, de såg både uppgivna och utmattade ut....

Här gissar jag på någon tjall på linan, bekymmersamt!

Somrigt motljus som föll ut från öppningen fångade mitt intresse.

Men på söders höjder går det bara uppför med folk!!
Söder måste utforskas mera, jag kan inte bara använda Drottninggatan. 
Fast smällarna från spegeln dränks av gatubruset inne i city, blir jag mera ensam på gatan hörs knäppandet och jag blir plötsligt avslöjad på ett annat sätt! En ny sorts bilder får jag och nu känns det roligt att fotografera igen efter min långa något förlamande svacka!

Inlagt 2018-09-01 19:21 | Läst 942 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Äsch, har du 'Q-läget' på kameran.. Skaffa en trådlös fjärrkontroll.. https://www.nikon.se/sv_SE/product/accessories/slr/slr-connectivity/remote-control/wireless-remote-controllertransmitter-wr-t10
och:
https://www.nikon.se/sv_SE/product/accessories/slr/slr-connectivity/remote-control/wireless-remote-controllertransceiver-wr-r10
Fungerar riktigt bra! Jag tittar ofta åt ett annat håll när bilden tas.. och ingen har hittills hört kameran.. ingen som har reagerat i alla fall på säkert 3 år.. Fina bilder här i alla fall!
Hälsn!
Svar från lersaker 2018-09-01 21:56
Tack så jättemycket Jan, jag har kollat länken!!
Chansen till ännu närmare bilder kan jag förstås inte motstå!!
Jag har alltid gillat dina stadsbilder, än mer så när du nu låter människor vara med. Du har en skön och mjuk stajl med ljuset i dina bilder.
Svar från lersaker 2018-09-04 15:44
Tack så jättemycket Annelie, uppskattas!!