För cognacsälskare.
Lovade Göran Redmo att visa hur de serverade cognac i Glasgow. Hade bara mobilen med mig så jag fick kanske inte med alla varma ångor, men här är bilden i alla fall.
Min man ville ha lite cognac till kaffet och in kom det här. Underst är ett glas med varmt vatten och ovanpå ligger den ädla drycken för uppvärmning. Själv fick han rulla på glaset och känna efter när drycken den fått behaglig temperatur.
Inlagt 2014-05-30 09:47 |
Läst 8757 ggr. |
Permalink

Ädla och dyra drycker kräver tydligen lite speciella ceremonier för att helt komma till sin rätt.
Faktum är att det blev en extra piff på konjaken, eller snarare brandyn, i mitt fall. Och ritualen inte helt olik.//GöranR
Hälsningar Lena
Jag har inte varit på någon provning av den drycken ännu så jag har inte lärt mig att tycka om den ;) men maken vill gärna ha ett glas till kaffet och jag har aldrig sett det serveras på det här sättet förr. Lite överraskande och extra festligt. Passade bra för maten var extra välsmakande på det stället.
Ja se ritualer det säljer. Kvalitet borde va huvudsaken. Men whisky är godare?
Ha en fin dag
Bob
Smaken är ju delad, men kul var det att få se ett nytt sätt att servera det på.
Tommy
Var nytt även för oss, men den var vältempererad och god sa maken.
ing-marie
En klar fördel om det är kallt ute...eller även inne. Festligt och lite annorlunda var det.
Även jag väljer hellre en annan dryck, en Amaretto sitter inte ivägen.
Han kunde förstå att det blev gott.
###Gun-Inger
Det var nog det elegantaste sättet att servera cognac på som jag sett.
Maken uppskattade det och drycken fick en behaglig temperatur.