Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

DAGS ATT LÄMN FOTOSIDAN?

Första gången nånsin jag blivit riktigt upprörd på och av FS. Vad i h-e ska det stå "Har ej gått Akademikurser"på min profilsida för? Jag har fotat i över 60 år och gått en rad andra fotokurser, men det ska inte stå. Jo, såklart fattar jag att det är reklam, men i detta fall på medlemmarnas bekostnad. Ovanligt dålig smak och ett riktigt klavertramp, nonchalant mot medlemmarna, ett inställning till medlemmarna som får mig att fundera på om det är dags att lämna FS. Jag gjorde just ett Foruminlägg med samma lydelse och ser gärna att fler hakar på för att uppmärksamhet kring att man inte kan hantera medlemssidorna som man vill i den heliga reklamens syfte. Tacksam för att LO först gjorde mig uppmärksam på det!

Inlagt 2016-06-09 12:44 | Läst 2124 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Jag håller med dig. Det är osmakligt.
Men har de blivit helt tokiga på FS? Dumt och oförskämt påhitt....
Hej Björn.
Jag skrev så på LOs blog:

Om man trodde att det var något att skryta med att man hade tagit någon av kurserna kunde man gjort en flik med texten "Har deltagit i en FS kurs".
Med fothilsen från Erik.
PS: Gått i livets skola.

Vet inte om jag gör en blogg om det - kanske.
//Erik//
Innerst inne vet Fotosidans ledning att medlemmarna inte kommer att gilla den dumma förändringen. Därför har de deaktiverat möjligheten att kommentera deras oförskämda beslut direkt i meddelandet.
Antar jag är blasée och sett det mesta. Fast jag blir inte särskilt upprörd.
Fotisidan är inte vad den var och drar nog in betydligt mindre pengar än vad den en oång gjorde.
Nu försöker man hitta en ny intäktskälla. Förmodligen har man kikat ordentligt på MOderskeppet som ju haft framgång.

Att man försöker kvalitetsstämpla oss med någon form av betyg är dålig smak. Helt klart.
Mina bilder kommer nog bli varken bättre eler sämre oavsett hur många poäng jag har.
Håller med dig och det är nog ett riktigt klavertramp som FS gjort, det vore väl klädsamt att FS frågar oss medlemmar innan.
Ha det gott/Stig
Håller med fullständigt. Snacka om att skaffa sig badwill.
Bra Björn! Ja nu hade det ju varit trevligt med nån sorts reaktion från ledningen för FS. LO
Jag tycker det vore smartast att tala direkt med tex David!
Det finns ju en "Kontakta oss" längst ned på sidan!
/B
Svar från Khalad 2016-06-09 18:27
Säkert ett klokt råd Bengt och det skulle jag förstås kunnat göra redan från början, nu visar det sig att han (David) redan reagerat i Forumtråden så ytterligare kontakt känns inte nödvändigt. Som jag försökt vara tydlig med har jag ingen som helst synpunkt på kurserna som sådana utan minreaktion handlar enbart om infon på profilsidan som är negativ och onödig/ Björn T
Det finns en forumtråd med kritik http://www.fotosidan.se/forum/showthread.php?p=2127178#post2127178. Jag försöker hålla mig där så blir det färre ställen att hålla koll på.
Tack alla för era bidrag och kommentarer. David har nu svarat på forumtråden så får vi se var det slutar/ Björn T
Dubbelolle 2016-06-09 21:07
Ja det var ett märkligt svar, det jag tycker är värst är att dom inte fattar vilken jävla fräckhet det är att ge upplysningar om en medlem, en sak som självklart måste bestämmas av medlemmen själv, obegripligt och nonchalant. Hälsn, LO
Jag blev lika upprörd som du och kontaktade omedelbart David. Dom har nu ändrat från "har ej gått Akademikurs" till "har ej gått Fotosidans akademikurs". Men ändå alldeles, alldeles fel.

Sen kom jag att tänka på Falstaff, fakirs "En var sin egen professor" som ju drev med grötmyndiga självutnämnda akademiker redan för hundra år sen och gjorde det kul! Det lättade lite.

Men vi måste nog få David på bättre tankar för både våran och Fotosidans skull.

PS: Kollade nyss och eländet är borta! Hoppas det är på riktigt.
Svar från Khalad 2016-06-10 14:37
Hej Måns, tack för din kommentar! Ser ut som du har rätt, kan inte se något alls om Akademi-utbildning på min profilsida, positivt att FS tar kritiken på allvar!/ Björn T