** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **

Khalad Photography Blog

Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

FOTOFIKA KORSHEDEN - BRA ANSLUTNING

***

Nästa lördag, 29 juni, är det fotofika i korsheden, alla är välkomna. Just nu är vi 10 personer men det finns plats för minst 10 till! Kommer  gör Mats Berglind, Marianne Bengtsson Rosander, Lena Holm, Göran Redmo, Martin Stenlund, Stig Cannermo, Sven Lundin, Bengt-Åke Strengberg, Bengt Gustafsson som det ser ut just nu, och så jag förstås.

*

Jag sa tidigare (förra bloggen här) att jag står för kaffe och fika bröd plus glass och jordgubbar och att ni får ta med om ni vill ha lunch typ, men jag beställer en smörgåstårta nere på ICA slipper ni tänka på lunch, det blir enklare så eftersom jag tror alla vill ha något lite rejälare där innan vi går över till fikabrödet.

*

Som sagt, det vore kul med ännu fler - Norberg, Falun, Gävle, Sandviken, Säter, Ludvika, Västerås och Gnesta  ligger alla på bekvämt bilavstånd! Och för er som inte varit här, när ni kommit in i Korsheden från Söderbärkehållet finns en enda avtagsväg till vänster, det står Torrbo, ta den. Kör på den ett par hundra meter så kommer ni till en busshållplats som heter Eldano, precis där går det ner en liten väg ( det ser klart stökigt ut på tomten intill!) Kör ner på den , typ 100 m, och ni är framme. Vid problem, ring mig, 0705-231707. Korsheden hittar ni på kartan, några kilometer utanför Söderbärke, ungefär mitt emellan Fagersta och Ludvika! Välkomna!

*

Ladan, Korsheden

*

***

Postat 2019-06-20 10:40 | Läst 5469 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera