Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

STÅENDE PROGRAMPUNKT I FINSPÅNG

***

När barnbarnen är i Finspång är badhuset en stående programpunkt. Flera bassänger, vattenrutschkanor, utomhussimning och mycket mer - populärt lovar jag. Det är bland det första dom frågar efter. Här några bilder från igår

*

Många roliga saker finns det

*

Herre på täppan på en sån här är inte det enklaste

*

Vattenrutschkanan - en klassiker

*

Vilopaus - max tre sekunder

*

***

Inlagt 2017-02-18 22:03 | Läst 1564 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Jeg tro,r at alle børn er vilde med vand og svømmehaller. Her i Roskilde har vi en gammel svømmehal og en helt ny og moderne er på vej. Men her den anden dag blev det imidlertid offentliggjort, at der planlægges Verdens 5. største badeland og wellness center i Tåstrup 12-15 km fra Roskilde. Så nu må vi se om det for betydning for projektet i Roskilde.
Fin serie med masser af humør.
Venlig hilsen fra Erik.
Svar från Khalad 2017-02-19 11:38
Tack Erik, två så stora badhusanjäggningar så nära låter kanske osannolikt/ Björn T
Den första bilden fångar verkligen intresset. Jag kan tro att detta är poppis och de bränner väl massor med energi i vattnet. Är det ingen som tycker det är konstigt eller reagerar på att du har en kamera med dej på badhuset och fotograferar barn?
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2017-02-19 11:36
Dom bränner säkert massor av energi men dom tycks ha obegränsade tillgångar av den varan. Jo, misstänksamheten hat spridit sig hit också, i förrgår var första gången nån kom fram och frågade vad jag fotade men han nöjde sig med svaret att jag var där med barn och barnbarn. Men faktiskt tror jag dom fle.st,a ser att jag har mkt kontakt med dom jag fotar. Så småningom blir det kanske förbud här också som det väl är i Sthlm, själv förstår jag inte att det är värre att fota barnbarnen i badhuset än på vilken semesterbadstrand som helst. Hälsninngar/ Björn T
Lena Holm 2017-02-19 11:59
Hej Björn,
det är väldigt trist att den gått så långt att man inte ska kunna fotografera sina barn och barnbarn när de leker utan att någon ska bli misstänksam.
Hälsningar Lena
Erik Madsen 2017-02-19 16:41
Ja og det virker særligt "mistænkeligt" eller "suspekt" når det er sådan nogle gamle mænd som mig der fotograferer. Jeg gør det ikke mere offentligt.
//Erik//
Lena Holm 2017-02-19 16:51
Hej Erik,
det är ju det som är så himla tråkigt. Att du eller Björn inte ska få fotografera era barnbarn bara för att ni är män. Hur sjukt är inte det?
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2017-02-19 18:22
Visst är det trist, riktigt trist faktiskt. Så länge det är tillåtet och bara enstaka synpunkter kommer, kommer jag nog då och då ta bilder där, tänker också vid fråga framhålla att jag just fotar helt öppet med stor kamera och att dom gärna får kika på bilderna, dom män som inte har rent mjöl i sina påsar smygfotar nog helst med mobilen. Men blir någon riktigt störd avstår jag så klart även om det inte finns förbud/ Björn T
Underbara bilder på badande och lekande barn.
Fint också att du får fotografera i badhuset, jag skulle fota mitt yngsta barnbarn på simskolans avslutning och fick nobben. Totalt fotoförbud.
Svar från Khalad 2017-02-21 13:28
Tack snälla Margareta! Och det är roligt så länge vi får, det kommer nog förbud så småningom här också!/ Björn T