Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

GRÅGÄSS/ EKÖN

***

Grågäss är ju en vanlig fågelart men alltid rolig att se, särskild när dom flyger. Gillar deras fina fina färgteckningar, här syns det extra bra mot den mörka "skogen" (ekar med inslag av en och gran) på Ekön.

*

*

***

Inlagt 2017-04-21 17:30 | Läst 2334 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fjädrarnas teckning har du fått fram bra. Bakgrunden famhäver pippina.
Fint med skogen som bakgrund, men Gäss är jag mindre förtjust i, dom invaderar o skiter ner parker o fritidsområden i Malmö, finns alldeles för många av dom, ha det gott, LO
Gillar också att skogen syns bra i bakgrunden! Det blir ett annat djup i bilden, jämfört med bilder som tas med kort skärpedjup..
Hälsn!
Du har verkligen hamnat i fågelgänget med underbara bilder.
Gun-Inger
Fin bild och jättefin efter förstoring, då kommer den tekniska kvalitén mer till sin rätt!

Jag gillar grågäss. Dum som en gås heter det, men jag tycker nog att den som klarar att hitta många hundra mil fram och tillbaka och att leva på det naturen motvilligt ger inte är dum alls. Och så vaksamma de är! Jag har aldrig kommit så nära som du, eller också har de flimrat förbi så jag inte hunnit med. Grattis till hinnandet!
Det är mycket vackra fåglar när de studeras på nära håll. Här har du fått till en bra bild utan akrobatisk spakdragning, det är inte alls lätt att få skärpa på flygande fågel med träd bakom, och i mulet väder stiger svårighetsgraden.
Här har du fått till en mycket bra bild på flygande fåglar och visst är gässen fina. Gillar verkligen att det inte "bara" är himmel bakom.
Hälsningar Lena