Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

FÄLTEN VID VÄSTERBYHYTTA

***

Det var längesen jag var ute vid dom vackra fälten hitom (från Söderbärke sett) Västerbyhytta. Vackrast är dom före midsommar, innan dom slagits. Nu är det ett par månader sen jag var där och efter torkan har dom nu åter blivit gröna. Nattkylan och frosten till trots i morse såg det nästan lite vårligt ut, höstfärgerna har inte fått genomslag än.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2018-09-25 21:25 | Läst 1294 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Första bilden visar det avmattade blekvarma höstljuset, som står i stor kontrast mot April månads frätande blå ljus. Märkligt stor skillnad i ljuset under vår och höst. Tredje är sorglig, av ålder av sin egen tyngd nedsjunken i marken.
Hej Björn.
Nej det er svært at se lige hvilken årstid disse billeder er fra, men smukke er de alle sammen. Jeg synes dog bedst om nummer 1, hvor lys og skygger går op i en højere enhed - gillas mycket.
Mvh. Erik.
Vackert från sensommarsverige, öppna landskap, fina färger och skön känsla.
Första bilden är fantastiskt fin. Det ser kanske inte höstlikt ut med definitivt sensommar med det mattare gröna gräset och löven som inte är så intensivt gröna som på våren. Var årstid har sina färger. Här har hösten inte riktigt gjort sitt intrång ännu.
Hälsningar Lena
Ser ut att vara ett mysigt ställe det där, vackra bilder :)
Du får till väldigt naturliga färger. Gillar särskilt bild 1.