Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

A MASSIVE 7,1 MEGAPIXEL RESOLUTION.........

***

På den tiden jag reste i jobbet hade jag nästan aldrig nån av dom  "stora" kamerorna med, det var för tungt och för mycket att släpa på tillsammans med resväskor och portföljer. Dom sista åren hade jag ett par kompakter som jag tycker gjorde otrolig bra ifrån sig och som gett mig många fina bilder ändå. Bilden är från en av Indienresorna, här 2006, tagen med min Canon Digital Ixus 750 med "....a massive 7.1 Megapixel resolution....." för att tala broschyrspråk. Den har jag senare överlåtit till en av döttrarna som använde den i många år men, såklart, så småningom övergått till mobilen som ändå alltid är med. Själv bytte jag upp mig till en Canon Digital Ixus 900 Ti. Undrar om inte den hade 12 Megapixel? Den har jag fö fortfarande kvar och fungerar, vad jag vet, perfekt

*

*

***

Inlagt 2019-03-12 23:30 | Läst 2495 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Hej Björn.
Canon Ixus er stadig et meget brugbart kamera. Min kamerat her netop købt en IXUS 285 med 20 megapixels censor og 25-300 mm zoom !!! (35 mm-ækvivalent) Han vil ikke bruge mobiltelefon som kamera. Canon er vel også snart de eneste, der producerer P&S kameraer i vore dage.
Dit foto her holder da også høj klasse (I skal huske at forstørre).
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Bilden är fantastisk i sina svartvita toner. Bra att konkret se att iaf i det här formatet har den kvalitet så det räcker och blir över. Den ormen som tittar ut åt höger ser ut som han är på väg ut ur korgen....såg du om han rymde?
Ja, och nog sjutton är den här bilden minst lika bra som alla andra bilder som visas här på Fotosidan, och det gäller både teknikmässigt men framför allt motivmässigt, trots endast 7,1 Mpix..!
Hälsn!
Hej,
Du visar att kameran spelar inte så stor roll, bara den är med.
Ha det bra
Bob