Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

Jag undrar......

***

....fortfarande hur jag hittar kärnan, essensen. Bortanför alla förvillelser. Eller riktigare, hur jag behåller den, också i alla vilsna stunder, som är så många fler. Den finns där ett ögonblick, eller en dag, men inte nästa. Och evigheten är så lång, för att inte tala om nätterna. Flykten är så mycket lättare, liksom att fylla tomheten med i stället för - upplevelser. Gåvan är ju tomheten fylld av nuet där alla minnen och drömmar upphört och bara varandet är. Utan stigar och kartor söker jag rymden med ljuset . 

*

*

***

Inlagt 2019-04-30 00:39 | Läst 4772 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vi söker genom livet, och finner man det gäller det att lyckas hålla i och följa hela vägen. Jag har funnit något, och det är jag mycket tacksam över.
Svar från Khalad 2019-04-30 13:34
Tack Stefan! Hälsningar/ BjörnT
Många berättigade frågor.. var finns svaren..? I naturen tror jag! :-) Bra bild! Tråkigt med den stora vita ramen som FS tycks ha lagt till i bildvisningen från igår.. den stör bildvisningen! Ska skriva till redaktionen och klaga nu..
Hälsn!
Svar från Khalad 2019-04-30 13:37
Tack för det Jan! Ska kolla det där med ramarna, låter inte så bra. Ibland har jag själv använt ram men jag vill kunna välja själv liksom viken typ av ram jag vill ha dom gånger jag vill ha, hälsningar/ BjörnT