Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

KULTURAMA - FIKET

***

Under tre terminer 2011/2012 gick jag tre kvällskurser i Fotografi på Kulturama. En gång i veckan, ibland två, åkte jag upp till Stockholm. Vi började 18 och skulle hålla på till 21, men ibland blev klockan närmare 23 innan jag kunde sätta mig i bilen och åka hem. Jag har berättat om det tidigare här och tycker fortfarande att dom tre terminerna är bland det roligaste jag gjort över huvudtaget, definitivt inom foto.

*

Det tar mig ett par timmar till Stockholm och jag brukade sikta på att vara där vid femtiden för att ha en timme att sitta i fiket i källarplanet, ta en kaffe och en köttbullsmacka. Det fiket var liksom centrum för alla ungdomar som tillbringade merparten av dagarna på skolan. Förutom kursverksamheten var (är?) Kulturama högstadium/gymnasium (?) för ungdomar med konstnärlig inriktning - sång, musik, teater, dans, foto..... Många gånger funderade jag hur livet varit om jag inte valt teknisk fysik och industrin. Dom här ungdomarna såg ut att ha mycket, mycket roligare än vad jag hade studieåren.......

*

Ofta fotade jag medan jag satt i fiket, det kändes väldigt ok i den miljön, här kommer tre bilder till. Bilderna både i den här och i dom två tidigare bloggarna är tagna vi samma tillfälle, den här gången hade man uppvisning på scen med sång och musik. Därav killen häromsistens som under skratt  fick läpparna målade av hjälpsamma tjejkompisar. Sista bilden är croppad typ 100 %

*

*

*

*

***

Inlagt 2021-04-29 22:17 | Läst 2346 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Fina bilder du fick, bra! Mvh, LO
Svar från Khalad 2021-04-30 20:08
Tack för det LO!
Håller me4d LO Fina bilder.
/ Bengt H
Svar från Khalad 2021-04-30 20:08
Tack Bengt!
Jag fastnade direkt för puffbilden men alla tre är fina och tänkvärda. Är någon av dessa en blivande stjärna? De har nog alla mer eller mindre sådana drömmar. Tack för förklaringen varför killen fick läppstift (även om det kan vara en typiskt kul grej)
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2021-04-30 20:12
Tack Lena! Blivande stjärna, kanske redan är, jag följer inte med, det är nästan tio år sen.
Det blev bra det här...
😁
Svar från Khalad 2021-04-30 20:12
Tack för det Hans-Åke!
Härliga foto. Gillar den dova färgskalan och lite mörka tonen. Känns som man var på källarplanet och delade din köttbullsmacka.
// Conny
Svar från Khalad 2021-04-30 20:13
Tack för det Conny, köttbullsmackorna var goda!