Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

KONST I PÅSK

***

Efter några års uppehåll startar konstrundan Konst i Påsk i Söderbärke igen. Det känns roligt,  den brukar vara välbesökt och ger tillfälle att träffa många gamla bekanta. Den avser flera olika konstslag, målning, foto, keramik mm. Som jag känner till är det Marianne Bengtsson Rosander och jag som ställer ut foton i församlingshemmet. Det ser jag fram mot. För egen del har jag bestämt mig att lämna resultatet av ev försäljning till Röda Korsets Ukrainahjälp. Senast jag var med sålde jag tre bilder och en bok, samma resultat skulle ge några tusenlappar till i stöd.                                       

*

*

***

Inlagt 2022-04-04 16:04 | Läst 1494 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Ett vackert vintermotiv och intressant att du valde att ha rådjuret lite suddigt i bakgrunden. Hoppas ni får många besökare och att de köper bilder av er. Hälsa Marianne!
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2022-04-05 15:01
Tack Lena, Det ska jag :-)
Hade inte sett den reklam om konstrunda i Skåne som det brukar vara, men jag sökte lite och det skulle vara runda i år. Dock var det nog 90% av deltagarna som inte hade full öppningstid utan man fick ringa först, det är ju lite tråkigt då det inte blir så spontant. Foto vet jag inte om jag har sett tidigare år här nere. Hoppas att du får sålt mycket, det var ju en fin gest. Man undrar ju om det inte är kameran som fått bestämma fokus denna gång, men det blev ju lite konstnärligt så den är ju inte helt fel ute
Svar från Khalad 2022-04-05 15:04
Hej Peter, vilket det var, kameran eller jag, tycker jag bilden är bättre som bild än om rådjuret varit i fokus :-) . Tack!
En vacker vinterbild och en informativ beskrivning av konstrundan i Söderbärke. Hoppas att den blir välbesökt. Hälsningar Mats
Svar från Khalad 2022-04-05 15:05
Tack Mats, det brukar vara trevligt oavsett något blir sålt el inte. Just den här gångren vore det extra trevligt
Fint vintrigt vårmotiv med träden i centrum och rådjur anas.
Hoppas försäljning går bra
Mvh N
Svar från Khalad 2022-04-05 15:06
Tack Nini!
Vacker bild och utställningen blir nog lika fin. God gärning också. Lycka till.

MvH
Johnny
Svar från Khalad 2022-04-05 15:07
Tack Johnny, det brukar vara grevligt oavsett säljresultat! Just nu vore det trevligt.
Vackert vintermotiv och det är nog precis så som många "råkar" få syn på ett rådjur under sina promenader. Det är något suddigt i blickfånget som avviker från landskapet i övrigt.

Hälsningar Jörgen
Svar från Khalad 2022-04-05 21:54
Tack Jörgen, så är det vi oftast ser dom, innan vi stannat till.
Grann bild..helt klart värd en vägg..
HaD/Gunte..