Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

KORSHEDEN - TRANORNA PÅ ÄNGEN

***

Som vanligt besöker tranorna ängen alldeles nedanför oss, oftast tidigt på morgonen. Gissar att det är dom som annars håller till på våtmarken innanför spången. I går var dom kvar när jag gick upp så några bilder blev det. Jag var dock inte tyst nog, dom lyfta efter ett par minuter ned mot Saxesjön. På tredje bilden siktar man en liten fläck av Saxesjön mellan träden. Fjärde bilden roade jag mig med att croppa eftersom jag fick syn på svalor över Saxesjön med omgivande ängar till höger i bild, den fick bli femte och sista bild. 

*

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2022-06-25 13:03 | Läst 799 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Att smyga sig på tranor på en äng har bara lyckats riktigt en gång för mig ( riktigt = de ser mig inte), kom i en vinkel så en liten dunge låg emellan, ålning medelst hasning genom dungen, det var lite jobbigt, nu skulle jag inte göra om det. Fin tranbild den första, den anar nog något där.
Kul med tranor runt knuten, här är det mest ren tur om jag skulle stöta på någon. Fin serie särskilt den första
Hejsan.
Dem har jeg aldrig set i virkeligheden. Fin serie.
Mvh. Erik.
Som Stefan skriver upplever jag också tranor som väldigt vaksamma och nära ensamma par har jag aldrig kommit. Första bilden är fin där på ängen. Jag minns var vi såg dem när vi var hos er och jag antar att det här är på samma plats. Du kom ganska nära i alla fall
Hälsningar Lena