Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

RISINGELJUS

***

Inte den vanliga promenadvägen om än fortfarande Risinge. Dom första två bilderna är från fälten utanför S:ta Maria, resten från södra Dovernstranden.  Egentligen spelar det ingen större roll vad motiven är, det är ljuset som är det roliga och det är ljuset som gör bilderna, inte motiven (ni hör, vilken insikt....).

 Om ni undrar tror jag det är Sibirien som tagit våra vintrar. Där var det visst -67 C häromdagen, kallt också för att vara Sibirien. Alltid dessa ryssar, tur att vi går med i NATO.  Apropå det, tycka vad man vill om Erdogan men han är rätt bra på att utnyttja situationerna så att säga. Nu har han väl Bidens löfte om att få köpa ett antal F16. Egentligen hade han velat ha F35:or men det gick nog i stöpet när han köpte ryska i stf amerikanska missiler för något år sen.

*

*

*

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2023-01-21 14:42 | Läst 1281 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Hejsan.
Meget smukt vinterlys på dem allesammen,.
Jeg synes bedst om nummer 4 og 5.
Menga venlige hilsener fra Erik.
Svar från Khalad 2023-01-21 18:22
Tack Erik, vad glad jag blir :-) !
Puffbilden är ett tilltalande motiv och ännu bättre blev det med ljuset ni hade vid detta tillfälle. Sista bilden är också fin, vilka färger fast det knappt finns färger i naturen så här års.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2023-01-21 18:28
Tack för det Lena! Här har jag gjort en vända på egen hand. Det går fortfarande, I är inte så ”företagsam” så risken för att något ska hända är liten. Hon är inte rädd av sig heller, men väntar förstås på att jag kommer tillbaka. En timme el en och en halv är ok och det gör jag åtminstone ett par dagar i veckan. Det här var en dag med lite mer varierat ljus, det är alltid roligt att försöka utnyttja :-)
Dom var väldigt fina alla även om sista och fjärde ligger aningen längre upp på listan.
HaD/Gunte..
Svar från Khalad 2023-01-21 18:30
Tack Gunte! Det är skönt att ibland kunna ta mig till några av mina andra favorittillhåll. Här är det vägen ut mot Ekön som jag ibland bloggat om tidigare :-)
Många fina bilder i vinterljus!
Svar från Khalad 2023-01-22 17:01
Tack för det Christer!