Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

FÖRBEREDELSER

***

Vi har besök av sonen Stefan med yngsta barnet Elias tretton. Mycket uppskattat besök trots att inte vi är huvudorsaken. Elias tränar alpint aktivt sedan ett par säsonger tillsammans med sin klubb Väst Alpin. Idag är det GM = Götalandsmästerskapen i Yxbacken i Norrköping, slalom idag och storslalom i morgon. Det passar perfekt, dom sover förstås här och vi äter middagarna tillsammans. Efter att vi ätit i går kväll hade Stefan lite att göra, skidorna måste såklart prepareras. Tur att vi fortfarande har typ skräprum, garaget som sedan länge övergått från garage till skräprum. Kanske borde jag ha dåligt samvete, men det funkar alldeles för bra. För Stefan är det en bekant "arbetsplats", här har han stått och laminerat egna surfbrädor i många omgångar. Nu var det två par skidor - man måste ha olika skidor för slalom och storslalom förstås - som skulle slipas och beläggas med lite glidvalla. Vi får se senare i eftermiddag hur slalomen gått. Kanske kommer en rapport, kanske inte, det beror på hur nöjd Elias är...... 

*

*

*

***

Inlagt 2023-03-04 15:29 | Läst 1130 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hoppas det gick bra för honom och jag ser fram emot en rapport. Varför ha dåligt samvete för något som fungerar bra :-) Jag tycker det är lite rörigt i vårt garage men det är mest min sambo som är där och grejar, så jag lägger mej inte i. Får jag bara plats för mina blomkrukor är jag nöjd (och en bil som inte får plats på gatan). Vilket bra ljus det blev med den kraftiga arbetslampan.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2023-03-04 16:45
Nämen precis, tack Lena:-)
Skräprum, nja kanske de men bitvis också en mancave ;)
HaD/Gunte..
Svar från Khalad 2023-03-04 17:39
Aha, det är så det heter förstås! Omedelbart försvinner alla funderingar på dåligt samvete……..Tack Gunte!
Trevligt med besök. Är det så kallt och snö i Norrköping så man kan åka alpint? Det kanske är kanske konstsnö eller plastbacke?
Svar från Khalad 2023-03-04 19:01
Hej Peter, säkert mest konstsnö. Med bra preparering håller dom rätt länge, dessutom vätter backen rätt mot norr. Förra veckan hade vi sol och 8-10 C hela veckan, utom på nätterna. Tack Peter!
Vad spännande! Hoppas det går bra! Jag har en svärson som håller på med sina surfbrädor och de står lite överallt hemma hos dem. Nu får han mer användning för dessa då de åter flyttat tillbaka till Portugal.
Trevligt också med lite besök av barnen. Mvh Nina
Svar från Khalad 2023-03-06 20:32
Det är det, tack Nina!
Hejsan.
Det var heldigt, at der var adgang til en passende arbejdsplads.
Fint, at far og søn kan deles om samme interesse. Fine fotos.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Khalad 2023-03-06 20:33
Ja, dom gillar skidåkning utför båda, tack Erik!