Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

ELIAS

***

Som jag redan berättat var sonen Stefan med Elias hemma under helgen. Elias huvuduppgift var deltagande i Götalandsmäseterskapen på skidor i Yxbacken Norrköping. Han har precis fyllt 13 och åker i grupp pojkar 14, det är för dom som är 13 resp 14. Det började bra, efter första åket låg han trea, men han åkte ur i andra. Det är nu inte så ovanligt, cirka hälften av deltagarna åker ur i något av åken. Alla vill ju pressa tiderna och jag antar att det krävs mkt träning för att bedöma vad man verkligen klarar. Det kändes nog ändå lite, men väl hemma fanns inga problem längre. Och han gillar farmor väldigt mkt och kryper gärna upp och sätter sig bredvid henne i soffan. Här provar han pappas coola glasögon och myser med farmor. 135:an på full öppning, 1,8 och ISO 6400 i elljus på kvällen.

*

*

***

Inlagt 2023-03-06 22:24 | Läst 1699 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
VI har ju gång på gång sett de stora mästarna åka ut många gånger under stora mästerskap. Om det kan vara till någon tröst. Mysig bild.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2023-03-08 22:26
Hej Lena, så är det ju. Men man lär sig säkert också med tiden hur mkt man kan satsa. Pappa Stefan är ju med i klubben som funktionär på de flesta tävlingar och han konstaterar att ca hälften av deltagarna åker ur i ngt av åken medan i elittävlingar skulle jag säga 2-3-4 i första tävlingsgruppen på 30, alltså storleksordningen 10 %. Tack Lena!
Jag blir glad när jag ser den här varma, mysiga bilden. Tänker tillbaka till när mina egna pojkar var nyblivna tonåringar, ena stunden ska de vara tuffa grabbar som håller stor distans för att lite senare ramla tillbaka till det mysiga lilla barnet igen som uppskattar närhet.
//Anders
Svar från Khalad 2023-03-08 22:27
Precis så är det, tack för det Anders!
Hej Björn.
Her har du fanget det fine, varme og fortrolige øjeblik helt perfekt - gillas mycket.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Khalad 2023-03-08 22:28
Hej Erik, så är det, stort tack!