Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

DEN HÄR GÅNGEN

***

Efter fem helt fantastiska dagar bär det hemåt igen i morgon. Sol från klarblå himmel från morgon till kväll, tala om timing. I kväll hann nymånen komma upp innan molnbanken drog för. I morgon mulet, perfekt resväder.

*

Jag har inte gjort något nyttigt alls. Fotat lite, plockat med bilderna på kvällarna, läst och suttit på bron vid spången. Degat kan man nog säga, fast jag föredrar att kalla det komma ikapp med mig själv, hinna tänka tom. Fint.

*

Dom senaste åren har skogsavverkningen runt Korsheden varit intensiv, snart känns det som att åka till en ö, inte en by i kanten mellan skogen och fälten. Ändå bestämde jag mig för att åka ut i några av kalhyggena idag. Det måste ju finnas något att fota där också tänkte jag. Och det fanns det ju.

*  

*

***

Inlagt 2023-04-22 23:10 | Läst 1645 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Du valde en fantastisk vecka att ladda batterierna. Själv blev man nästan stressad av att hinna med att ta bilder under veckan innan regnet kommer idag. Nu har jag nog totalt 2-3 veckors bilder att redigera i regnperioden
Perfekt vecka för sinnesro! Kände likadant när jag kom till stugan i fredags efter att ha varit på annan plats förra helgen. Vilken underbar dag det var igår, mindre rolig idag, men så är det ofta i april. Fina färger och kontraster i ditt foto. Mvh Nina
Hej,
En skön bild, harmonisk och som ger ro.
Snyggt fångad stämningsfull.
//Conny
Ibland måste man inte vara så nyttig, det är viktigt..Dom två stenögonen i riset blev bra.
HaD/Gunte..
Komma ikapp låter bra och kändes tydligen bra! Man behöver inte "göra" nåt hel tiden (fast jag tror du har svårt att låta bli!) .
Inte syns det att det är ett kalhygge. En skön bild med dova och härliga färger. Den kan man kontemplera till precis som du verkar har gjort.
Hälsningar, Bjarne
Hej.
"Jag har inte gjort något nyttigt alls"
Vadå? Det är väl precis det du har gjort.

Jag kom osökt att tänka på något som fotbollslegendären George Best lär ha svarat när han fick frågan om vad han gjort med alla pengar han tjänat.
-Jag har lagt pengar på snabba bilar, tjejer och dricka. Resten har jag slösat bort.

MVH J O
Jag minns en berättelse om en indian i sällskap med en vit man. De stegade på ordentligt på sin färd, men plötsligt satte sig indianen ner. Den vite mannen undrade vad det var frågan om, svaret blev "Jag väntar på min själ". Det är definitivt bra att göra det ibland.
Jag förstår att du har njutit dessa dagar och jag unnar dej det av hela mitt hjärta. Även för de av oss som befinner sej i en mindre komplicerad tillvaro, dvs bara jobb kontra helgledighet, har haft en riktigt fin helg.
Hälsningar Lena