Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

ÄN SÅ LÄNGE

***

*

*

***

Inlagt 2017-11-17 20:41 | Läst 1938 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Lite otäck bild. Men bra. Det handlar om dina problem med synen tror jag. Dubbelseende kanske? Förhoppningsvis blir det bättre efter operationen.
Ja, lite läskig bild.. Dubbelseende problematik har jag.. och lite mer.. blir kallad var 3:e/4:e månad.. till SÖS ögonklinik..
Hälsn!
Suck, jobbigt!!!!
Men hoppas att en operation kan rätta till det hela! jag håller en tumme...

Jag har också börjat får lite av sådant där dubbelseende på ena ögat...det kan vara min astigmatism som flyttat sej betänkligt...eller början till grå starr. var och gjorde en undersökning för nya glasögon...men måste göra om undersökningen för att komma till rätta med problemet...

Norrköpingshälsningar!
Jo, precis. Gjorde operationen i går och det gick snabbt, enkelt och smärtfritt. Men dimseende, dubbelseende och det redan blinda området på ögat gör synen just nu väldigt rörig. Jag är vid gott mod så det är inte för att bli tyckt synd om men kände för att göra en lite läskig bild som visar hur det känns - det är ju lite läskigt, vill ju helst inte att det stannar så här. Tack för era fina och uppmuntrande kommentarer!/ Björn T
PS Gjorde en dubbelexponering av en pappersbild av ett tidigare självporträtt
Hu, en läskig bild, men mycket talande! Har inte hängt med i bloggarna på ett tag, men ser på andras kommentarer och ditt svar vad det handlar om. Hoppas att allt ordnar sig och att det blir riktigt bra!
Vänliga hälsningar, Bjarne
Ja, det var verkligen en annorlunda bild, men som så elegant uttrycker en upplevelse.