Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

ÅRÄNGEN OCH ÖSTSVETEN - LANDSKAP I SÖDRA DALARNA

***

Södra Dalarna och Bergslagen har många vackra landskap. Inte fullt så storslaget som i norr, inte lika många blånande höjder i fjärran, men desto fler intima och nära utblickar. Det här är fortfarande Söderbärke men på andra sidan centrum mot var vi brukar promenera, I och jag. Sjön heter Östsveten och området Årängen.

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2020-07-16 11:03 | Läst 650 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Snyggt, fint med solstrålarna samt speglingarna i vattnet
Hej Björn.
Det är några mycket vackra omgivningar som du har fångat fint och som förmedlar den lugn och tystnad perfekt. Puffbilden (nummer 2) är min favorit.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Det ser precis hur fint ut som helst där :)

Bild nr 2 blev min favorit med förgrunden som följer blicken till båten och bryggan där jag hade rott bort till andra sidan och vandrat uppför det höga berget där borta :)

Vackert!
Sommarbilder när de är som bäst! Något att minnas i november ...
- hawk
Jamen, det är ett märkligt vackert land vi lever och bor i. I såna här bilder, som i dina känns det så tryggt och lugnt, vilket det också är, jämfört med mycket av omvärlden. Gillas!
/Gunnar S
Jamen, det är ett märkligt vackert land vi lever och bor i. I såna här bilder, som i dina känns det så tryggt och lugnt, vilket det också är, jämfört med mycket av omvärlden. Gillas!
/Gunnar S
Du behöver inte så "många blånande höjder i fjärran" , bilderna håller hög klass ändå.. Satt en gång på en föreläsning med fjälltema, suck vilken pina. Bild efter bild med fjäll i parti och minut och osannolikt ointressanta förgrunder.
Bilden med björkstammar, fantastiskt vackert..
Med vänlig hälsning/Gunte..
Fina speglingar i puffbilden och den lummiga grönskan känns väldigt somrig. Gillar att du visar även stående format, puffbilden med molnen som speglar sej passar det utmärkt. På bilden med grönskan får du med solstrålarna som förstärker den bilden tycker jag. Många som fotar natur och landskap håller sej mest till liggande format. Jag brukar testa båda som du gjort här.
Hälsningar Lena