Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

BADDAGS........ OCH SNART ÄR DET DAGNYFIKA I KORSHEDEN IGEN!

***

Baddags har det varit länge, ändå har det inte blivit av förrän nu. Men den som väntar å något gott....Efter klippning och trimmerkörning igår var det toppen att få hoppa i , precis som idag efter räfsningen.

*

Sommaren närmar sig med stormsteg, det står inte på förrän vi är inne i juni. Och finns det intresse vore det roligt att fortsätta med Dagny´s juliträff i Korsheden. I år är första lördagen i juli den 7:e , så då är gamla och nya fotokompisar välkomna hit till Korsheden. Vi siktar på att starta 10.30 som vanligt, men här finns ett alternativ. Jag har ju en separatutställning i utställningsrummet på Ludvika stadsbibliotek med ca 30-40 bilder under sommaren. Egentligen är det två delutställningar, dels svv analoga bilder från 50-talet i Ludvika, dels nya naturbilder. Om det är ett alternativ borde vi starta där och sen ta oss till Korsheden för att fika ihop eftersom biblioteket stänger tidigare på lördagar. Låt höra vad ni tycker.   Korsheden ligger drygt två timmar från Stockholm, Uppsala och Gävle, ca en timme från Falun/ Borlänge/ Lindesberg/ Västerås och typ en halvtimme från Fagersta/Norberg/ Säter/ Ludvika .

*

***

Inlagt 2018-05-22 12:19 | Läst 1746 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Tack för inbjudan. Tyvärr är vi på väg till Norge den 7 juli. Vi har tidigare semester är vi brukar ha och då missar jag detta. Synd för det brukar vara både trevligt och mysigt.
Hälsningar Lena
Ja nu är den sköna sommaren.
😁
Tack för inbjudan Björn. Har jag möjlighet kommer jag.
Ska kolla upp kalendern.
Måste samordna med hustrun
Fika i Korsheden är trevligt,,,
En toppenfin idé! Vill gärna se dina bilder i Ludvika och fikat i Korsheden är ju en tradition jag gillar. Är på hemmaplan den helgen och försöker komma upp. :-)
Verkar vara en trevlig fototillställning som är på gång, men jag kan tyvärr inte komma! Bilden lockar verkligen till trakten, ser ut att vara en "vanlig" badplats någonstans i Sverige, men den ser så härlig ut!
Hälsningar, Bjarne