Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

BARA TUTA OCH KÖRA?

***

Efter ett tips från en av besökarna på Konst i Påsk hittade jag häromdagen det gamla bilvrak som står typ 200 m från Saxevägen. Jag var ju såklart där för att ta några bilder direkt även om jag tror det blir bättre om jag sparar till en mulen och gärna lite disig dag. Det kommer så småningom

*

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2019-04-29 00:25 | Läst 612 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Den översta bilden är verkligt fin!
- hawk
Svar från Khalad   2019-04-30 13:39
Tack för det Håkan!/ Björn T
Såna här bilder gillar jag! Naturen är på väg att sakta 'ta tillbaks'.. Tyvärr bukar sånt här städas bort.. jag tycker det är synd! Vad kan det vara för bilmärke? Tyvärr går det inte idag att klicka bilderna till en större version, inget händer när jag försöker.. Har skrivit till 'redaktionen' om detta..
Hälsn!
geol   2019-04-29 21:46
Det ser alldeles bestämt ut som en Ford Anglia från tidigt femtiotal.

/Gunnar
Erik Madsen   2019-04-30 00:13
Til Jan - nu kan man forstørrer igen, men nu bliver der lagt en hvid ramme på alle billederne ?
//Erik//
Erik Madsen   2019-04-30 00:15
Til Gunnar.
Du er på rette spor tror jeg. Det er nok en Ford Anglia E494A fra 1949-53.
Mvh. Erik/DK.
ehrsa   2019-04-30 10:40
Till Gunnar! Tack för info! Jag tänkte faktiskt på Ford 'Vinglia'/Anglia.. men vågade inte riktigt tro det.. :-)
Hälsn!
ehrsa   2019-04-30 10:44
Till Erik. Trodde lite att det kunde vara en 'Anglia'.. men kände mig osäker! Ja, nu ser jag den vita ramen.. den var inte rolig tycker jag! Den förstör bilderna tycker jag och tar bort 'fokus'/uppmärksamhet från bilden.. Bilder bör visas så 'rena' som möjligt. som förut! 'Någon' verkar inte förstå det här med bildvisning..
Hälsn!
Svar från Khalad   2019-04-30 13:42
Tack Jan, roligt att du gillar den! Hade justFord Anglia i tankarna och ser att Gunnar tror på det :-) Min morbror hade en sån, har för mig smeknamnet var Ford Vinglia......, hälsningar/ Björn T
Hej Björn.
Sådan nogle gamle bilvrag er meget fotogene, men det gør lidt ondt i en gammel veteranbilentusiasts hjerte.
Flotte billeder med et smukt lys.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Khalad   2019-04-30 13:46
Det kan jag förstå Erik, tack för trevlig kommentar! Hälsningar/ Björn T
Ojoj..en riktig fotopärla..hoppas att få se mycket från denna framöver..Riktigt härliga bilder, speciellt nummer ett.
Mv/Gunte..
Svar från Khalad   2019-04-30 13:51
Hej Gunte, det var riktigt roligt att hitta den, Funderar på om jag inte nästa gång borde ta mig en sekatör/ grensåg för att ta bort några enstaka slypinnar så blir det lättare att få bra bilder från sidan. Men fler bilder kommer så småningom, hälsningar/ Björn T
gunte   2019-05-02 15:36
Bra ide..ibland är " det störande strået" just störande..
Mv/Gunte..

Innehållskategorier