Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

BLOGGEN OCH DET MOBILA KONTORET

***

Under senaste veckan har vi haft alla tre barnen hemma, i olika men delvis överlappande omgångar. Mycket uppskattat av I och mig förstås. Alla har sina jobb men till stor del datorbaserade. En uppkopplad laptop och det går lika bra härifrån. Och inget fusk, det ser jag, även om dom är här. Men vi har mornar, luncher och kvällar tillsammans. Alltså inte så mycket fotande och bloggande. Det minskar av andra orsaker också. Jag är djupt imponerad av hur I möter sina motgångar men hon behöver mig alltmer såklart och stunderna vid datorn blir kortare och inte så fokuserade. 

*

Höstaspar utefter promenadvägen vid S:ta Maria

*

***

Inlagt 2021-10-14 13:40 | Läst 386 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Så att man tappar andan... Härliga kontraster ljust/mörkt och varmt/kallt i färgerna. Den lilla detaljen med valet av ram uppskattar jag. Stort grattis till en underbar bild!
Svar från Khalad 2021-10-15 11:26
Tack för fin kommentar Peter! Uppskattat såklart, hälsningar/ Björn
En väldigt fin höstbild med inre glöd och värme som väl illustrerar texten.
Svar från Khalad 2021-10-15 11:26
Tack för det Stefan!
Hej Björn.
Jag har också samma åsikt om "hjemmearbejde" Min ene dotter har arbetat hemifrån i mycket lång tid (hon är anställd i Roskilde Kommune). Datum och tider hon borde följa när hon var på arbetsplatsen, följer hon fortfarande - det ärr lika effektivt som annars.
Det är bra för både dig och I att familjen kan komma och bli ngole dagar - respekt.
Härligt höstfoto - Gillas.
Med mnagevänliga hälsningar från oss här i Roskilde.
Svar från Khalad 2021-10-15 11:29
Hej Erik, så klart är det alltid roligt när barnen kommer. Eftersom dom jobbar under dagarbna har dom inte sina barn med sig, dom går förresten i skolan under veckorna. Stort tack för som vanligt vänliga och omtänksamma kommentarer! Hälsningar/ Björn
Det krävs inte så mycket om man kan sköta jobbet via en dator. Nu är det ju dessutom helt accepterat att sitta i möten digitalt så då är det ännu enklare. Ännu en bild med tryck i färgerna av lågt stående sol. Ovädersmoln och höstlöv blir nästan alltid bra.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2021-10-15 11:32
Tack Lena! Datorn spelar ju stor roll i flerfalden av jobb numera, även om det finns många andra inslag också, och med en smula planering räcker det med datorn för några dagar. Höstfärgerna är tacksamma :-)
Wow! Väldigt vacker bild!
Svar från Khalad 2021-10-15 11:32
Tack för det Lena!
Så fint! Jättefin bild. Ha det så bra det går!
Svar från Khalad 2021-10-15 11:36
Tack Måns! Fortfarande funkar det mesta ganska skapligt så vi har det rätt bra det är inte meningen att beklaga mig men självklart blir den "fria" tiden knappare.
Mycket positivt också det där med hemmajobb. Inget som jag har möjlighet till men uppskattar att vi har haft alla möten den vägen, det spar mycket tid.
Härlig bild med ljuset och den mörka bakgrunden.
ing-marie
Svar från Khalad 2021-10-15 15:33
Precis, möten på nätet spar mkt tid o mkt resande, bra också ur miljösynpunkt. Tack för fin kommentar!