Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

DAGENS KONVENTIONELLA

*

Det börjar bli svalare,  och med våra korta minnen, eller ok då, mitt korta minne, känns +30 C-dagarna redan ganska långt borta. 

Bada går fortfarande alldeles utmärkt även om det nu är 17 och inte 25 i vattnet. 

Idag var det lite bistert för när det blåser som det gjorde idag känns  lufttemperaturen 13 C som kallare än det är.

*

Förstora gärna!

*

Inlagt 2014-08-23 12:35 | Läst 2732 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Eftersom jag inte kommit förbi sommarbilderna ännu så har jag den värmen i färskt minne, men tycker nog att det är skönare med det som är nu.
Svar från Khalad 2014-08-23 19:18
På sätt och vis är det det, håller med. Känner också jag får mer ro, värmen och högsommaren frestar inte bara på rent kroppsligt, på nå´t vis känner jag att jag hela tiden måste utnyttja de varma dagarna rätt och till max, det lägger en liten press på som inte finns nu! / Björn T
Tack,
jag läste ditt andra inlägg och kände att jag nog ska spara det en stund och begrunda mitt svar. Det här ser ut som en älskad badplats som inte är lika varm längre.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2014-08-23 19:22
Det är precis vad det är! Tjärnen är djup och har ett fantastiskt vatten, så är sluttningen ner mot badplatsen rakt i öster så när jag kommer dit på morgonen ligger solen rakt på och det är alltid (då solen lyser) någon eller några grader varmare där än hemma, som ligger i väster. Tack för en fin kommentar Lena! / Björn T