Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

DAGNY´S I KORSHEDEN 2 JULI - FÖRSTA UPPROP

***

Lördagen den 2 juli är det sommar-Dagny´s här i Korsheden precis som i fjol. Det är drygt två timmar från Stockholm och Gävle, en timme från Västerås och Falun, en halvtimme från Ludvika/ Grängesberg, Säter och Fagersta/ Norberg. Det finns gott om plats även om vi blir många. Så här var vädret i fjol men det kan jag ju inte lova, däremot finns det gott om plats plats också inomhus om det skulle regna.  Baddräkt/badbyxor kom till användning sist men det finns många alternativ till bad - min kära Saxeväg eller Söderbärke tex.

*

Det vore jätteroligt om alla ni som inte brukar vara med i Uppsala kommer - ni från Grängesberg,  Norberg, Falun, Västerås , Säter mm - nu när det är så nära. Jag återkommer senare med detaljer som väg och så där. Förra gången var det lite knytkalas - kaffe, the, saft glass och så där lovar jag fixa men utan att veta hur många det faktiskt blir är det bra om ni siktar på själva ta med det viktigaste i mat- eller kaffebrödsväg.

*

Skulle sitta fint om ni kan indikera om ni siktar på att komma - det är inte "bindande" så klart men bra för mig att veta ungefär hur det ser ut. 

Tycker ni det är en bra idé att träffas här, referera gärna till den här inbjudan i egna bloggar, det är ju inte säkert att alla ser den här, vore roligt att bli många!

*

*

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA TILL HJÄRTATS AV DALARNA - KORSHEDEN!

***

Inlagt 2016-06-04 15:26 | Läst 1379 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Hej Björn jag ska försöka komma.
Svar från Khalad 2016-06-05 12:26
Det vore roligt Bengt! Jag kommer ha flera bloggar allteftersom vi kommer lite närmare, det är ju inte det att jag måste veta precis men till att börja med att det blir av alls. Hälsningar/ Björn T