Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

DAGNYFIKA LUDVIKA/ KORSHEDEN 30 JUNI

***

Det närmar sig, idag är det två veckor kvar till Dagnyfika i Korsheden. Den här gången är tanken att vi startar 10.30 på stadsbiblioteket i Ludvika för att ta en titt på min utställning där. Stadsbiblioteket där ligger precis mitt i stan, i Engelbrektsgallerian, och stor parkering finns ett halvt kvarter därifrån. Max en timme senare åker vi till Korsheden (det tar 30 minuter) där vi fikar, äter glass och jordgubbar och snackar som vanligt. Och som sagt, Korsheden ligger ca en halvtimme från Fagersta/ Västanfors, Ludvika och Säter, en timme från Västerås, Lindesberg, Borlänge och Falun och drygt 2 timmar från Stockholm, Uppsala, Gävle och Gnesta! Ni är alla hjärtligt välkomna, kända som okända, tema är foto. Kan ni ge info om ni räknar med att komma är det bra så får jag nån uppfattning om hur många vi blir, men känn er inte bundna, kommer ni sent på att ni kan/ vill komma är det bara att haka på, samma sak om ni får ändrade planer och måste avstå fast ni "anmält" er. Senaste två åren har vi varit ca tiopersoner men det finns plats för lång fler!

*

Jag återkommer lite närmare med köranvisning sista biten, men till Ludvika hittar ni och Korsheden ligger några kilometer utanför Söderbärke som ligger mellan Smedjebacken och Fagersta, drygt 3 mil från Ludvika

*

*

*

***

Inlagt 2018-06-16 13:21 | Läst 1361 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Synd jag hade gärna varit med. Brukar ha svårt med transport men till Ludvika Bibliotek kan jag gå... Men i år befinner jag mig i södra Frankrike just då ;.)
Svar från Khalad 2018-06-16 22:15
Lycka till där i Frankrike, du brukar ha med dig många bra bilder därifrån! :-) / Björn T
Riktigt fina sommarbilder..
Mv/Gunte..
Svar från Khalad 2018-06-17 11:27
Tack för det Gunte!/ Björn T