Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

ETT VACKRARE FINSPÅNG

***

Jag upphör aldrig förvånas - bara jag flyttar mig typ 50 meter från där jag brukar gå hittar jag något helt nytt. Ett vackrare Finspång tex. Hur många gånger jag kört genom STAL-rondellen och ut på Norrköpingsvägen vet jag inte. Men igår tog jag mig ner till båthamnen och gick efter vattnet därnere. Jag HAR gått där tidigare, men inte en solig kväll i maj när solen står lågt och flödar in i fortsättningen på slottsparken som det ju är. Har ni inte provat - gör det! 

*

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2019-05-29 22:21 | Läst 2196 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Vackert, gillar framförallt det lutande trädet! Med vänlig hälsning, LO
Svar från Khalad 2019-05-30 10:25
Kul att du gillar, tack för det LO!/ Björn T
Hej Björn.
Det er dejligt når man kan få nye oplevelser og indtryk - selv på steder hvor man har været mange gange. Det vidner om en stor forståelse og åbenhed for sine omgivelser. Dejlige og smukke billeder i din blog her.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Khalad 2019-05-30 10:25
Så är det, tack för trevlig kommentar Erik!/ Björn T
Mycket vackert! Gillar den första bilden extra mycket med solen som tränger igenom.

MvH
Johnny
Svar från Khalad 2019-05-30 22:25
Tack för det Johnny, trevlig helg!/ Björn T
Det är något speciellt med stora träd och du visar det bra så både i denna blogg och tidigare inlägg. Det ser mycket inbjudande ut. Jag tror det finns sådana guldställen lite här och där i våra närområden, det gäller bara att hitta dem.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2019-05-30 22:28
Tack, naturligtvis är det så Lena! Guldkornen finns överallt, bara man bryter vanorna :-), hälsningar/ Björn T
Mycket vackert Björn och att trampa nygamla vägar kan nog som i ditt fall ge nya impulser, jag faller också för första bilden.
Ha det gott/Stig
Svar från Khalad 2019-05-30 22:30
Tack för det Stig, att bryta vanor är nog en bra väg till nya bilder!/ Björn T