Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

FOTOPROMENAD VID LILLSKIREN

***

Det är nog minst ett år sen jag var häruppe men precis lika vackert som det brukar vara, så bjöd ju gårdagen på strålande väder också. Har ni lust får ni följa med på promenaden, för en gångs skull har jag lagt upp ganska många bilder, drygt ett fyrtiotal.  Bara bildtext då och då.

*

Fascinerande elegant tycker jag

*

*

*

*

För ganska många år sen nu var det en skogsbrand häruppe, såväl stående som liggande träd påminner om den

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

. Farbrorn här finns med på två bilder till.

*

*

Inte vet jag vad hen heter

*

*

*

*

*

Odon är det väl, inte blåbär i alla  fall

*

*

*

*

*

Jag har knappt rört vid spakarna!

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2019-10-08 18:20 | Läst 312 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Oj vad många fina bilder! En sån där inspirerande fotoutflykt, jag känner igen känslan! :) /Tommy.
Svar från Khalad   2019-10-08 21:05
Tack för det Tommy, det var en härlig eftermiddagen, solen sken och ingen vind, nästan så jag fick lust att doppa mig :-)
Jättefina bilder överlag!
/Stephen
Svar från Khalad   2019-10-08 21:05
Tack Stephen, roligt att du gillar bilderna!
Jättefin serie Björn med många otroligt vackra bilder från naturen :)
Skogen har återhämtat sig bra från branden :)
Svar från Khalad   2019-10-08 21:06
Tack för det Joakim, en härlig eftermiddag var det!
Många sköna bilder, fin serie! Hälsn, LO
Svar från Khalad   2019-10-08 21:07
Tack för det LO, det var en superskön eftermiddag, fick nästan lust att doppa mig!
Riktigt vackert! Det blir så fint ljus bland träden den här årstiden! Jag har alltid gillat ljuset i skogen bäst just i månaden oktober, innan den eländiga tidsomställningen till 'vintertid' återigen börjar, det är ju i slutet på den här månaden.. sen har vi åter en timme mörkare på eftermiddagen igen.. Ska försöka ta mig ut i en extra vacker skog innan dess! Vet inte hur det är med Trattkantareller i år.. men det brukar var trevligt att få hitta sådana!
Hälsn!
Svar från Khalad   2019-10-09 10:10
Tack Jan, visst är det fint ute nu, i alla fall när solen skiner :-) Och jag håller med dig om vintertiden, när den väl kommer är vi liksom på allvar inne i det mörka vinterhalvåret. Och jag har förstått att det finns vackra skogar också runt Stockholm, du har nog bra koll gissar jag. För mig var det första gången jag var ute i terräng på typ ett år, det gick sakta men kändes jätteskönt! Hälsningar/ Björn T
Tack för att man fick följa med på denna härliga tur!
Svar från Khalad   2019-10-09 10:10
Tack för det Ragnar!
Mycket vackra bilder! En fröjd att titta igenom.

MvH
Johnny
Svar från Khalad   2019-10-09 10:10
Tack för det Johnny!
Otroligt vackert,och genomgående fina bilder. Mumma för själen!
/ Bengt H.
Svar från Khalad   2019-10-09 10:11
Roligt att du gillar dom, tack Bengt!
En långpromenad i ett vackert område som resulterade i många fina rutor..KLokt gjort att blanda detaljer med vyer..Blir en helt annan översikt och närvarokänsla.
Ingen brist på motivrikedomen heller..
Med vänlig hälsning/Gunte..
Svar från Khalad   2019-10-09 19:55
Tack Gunte, jag hade ett par fina eftermiddagstimmar, soligt och nästan vindstilla :-)