Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

FRÅN STOCKHOLM IDAG

***

Det har varit full dag i Sthlm idag. Ursprungsskälet var en magnetröntgen i läkarhuset på Odengatan. Som det var onsdag passade det perfekt att ta Tårtan senare på eftermiddan. Och däremellan fanns tid att slinka in på Fotografiska, perfekt.  Här kommer dagens snaps. Och det är just snapshots, jag har ansträngt mig för att hålla emot den där duktighetsivraren som så ofta tar kommandot. Och jag har behållit färgen, det blir mest äkta snapshots för mig.

*

Stadsbiblioteket ligger alldeles "före" läkarhuset, perfekt

*

Inte för att jag ville in på själva biblioteket men jag har hittat det enkla, lugna fiket i huset intill med läsesalen.En kaffe och en leverpastejsmacka smakade bra innan det var dags att krypa in i tunneln

*

Läkarhuset hoppar jag över, kameran hade inte mått bra inne i  röret.....I stället direkt till Fotografiska. Drivkraften att ta mig dit var Kirsty Mitchell och jag blev inte besviken. I mina ögon en helt fantastisk bildsvit, så långt det bara går från snapshots och mitt eget fotande på känsla. Blir nog ett besök till innan den försvinner.
*

Kirsty´s skrivbord?

*

Efter Mitchell ville jag ha en enkel lunch däruppe på trean. Där var sig likt konstaterade jag medan jag inmundigade husets räkmacka

*

Bredvid

*

Och titta, vilka fler fanns däruppe.....

*

Men så blev det Tårtan där ljuset var så dåligt (extra dåligt idag) att det knappt blev några kompisbilder

*

Jomen, här är ju en på Bengt!

*

Den här stod bredvid mig i fönstret, där fanns en gnutta ljus

*

Datavadelningen på Tårtan ligger en halvtrappa upp

*

Och är beställde jag min kardemummabulle......

*

Väl ute igen var det snöstorm

*

Ulf färdig att kasta sig på cykeln

*

Stefan med ryggan på axeln

*

Hornsgatan nedanför puckeln

*

Ulf gör cykeln klar

*

Undrar om dom cyklar har dubbat?

*

Ni vet nog bättre än jag vad tvärgatan heter

*

Nu sitter jag i bilen och har stannat för att släppa fram gående

*

Hemresan gick fint men tog en bra stund längre tid än normalt, snösträngarna med vattensjuk snö gav inte mkt till grepp.

Natti!

***

Inlagt 2019-01-17 00:34 | Läst 537 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Fin serie bilder från ditt besök i ett snörikt Stockholm.
😁
Svar från Khalad   2019-01-17 22:45
Kul att du gillar dom, tack Hans-Åke!/ Björn T
Hej Björn. Fina bilder! . Du får besöka Tårtan i Stockholm oftare med din kamera.
Häls Bengt H.
Svar från Khalad   2019-01-17 23:31
Tack för det Bengt, jag kommer gärna men det är inte så ofta det funkar (på alla plan), hälsningar/ Björn T
Jag gillar ffa dina snöstormsbilder från Stockholm. Du blandar olika utsnitt och vinklar på ett sätt som verkligen visar hur mycket det snöade. Trevligt också med ett par porträtt ute i ovädret. Inser att man borde ta sej till Fotografiska.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad   2019-01-17 23:32
Tack lena, det är lite småmysigt där och Fotografiska är definitivt värt ett besök! Hälsningar/ Björn T
Fint dokumenterat Björn, och trevligt att se's som vanligt!
Och respekt för de som cyklar till Tårtan!
/B
Svar från Khalad   2019-01-17 23:34
Tack för det Bengt! Jag uppskattar besöken de gånger det går. Och visst är han en tuffing ulf!
Trevligt inlägg Björn. Det var länge sedan jag besökte Tårtan nu. Kanske börjar det bli dags för ett besök snart.
Svar från Khalad   2019-01-17 23:34
Tack för det Torbjörn, vore jättetrevligt om du kom!/ Björn T
Schysta utomhusbilder och Uffe är en tuffing;)

/Stephan
Svar från Khalad   2019-01-17 23:35
Tack för det Stephan!/ Björn T
Hej,
Vilken da, vilket foto. Skulle en gång vilja va med på tårtan.
Ha det gott
Bob
Svar från Khalad   2019-01-17 23:35
Tack för det Bob, det tycker jag, kom upp en gång!/ björn T
Bästa julstämningen i dina snöbilder, härligt!

/Thomas
Svar från Khalad   2019-01-17 23:36
Precis såå kändes det, tack Thomas!/ Björn T

Innehållskategorier