Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

GNESTAPLANKET - TACK BENGT!

***

Lika trevligt som vanligt var det, årets Gnestaplank. Lika "bra" också, bilderna alltså, även om det viktigaste och roligaste för mig som inte bor i stan är att träffa alla fotokompisar. Jag har lite dåligt samvete, jag hann aldrig tacka dig Bengt ordentligt, värmen och ryggen fick mig att ge upp en timme tidigare än tänkt.  Jag hoppas du läser, det är lätt att inse hur mkt jobb du lägger ner. Allt flyter från första stund, alla platser är utmärkta och lätta att hitta, allt är rengjort och snyggt. Och det viktigaste av allt, stämningen. Jag är säker på att du står för grunden i den också, på flera sätt. Självklart beklagar jag som alla andra att det var sista gången men har stor förståelse att allting har sin tid. Här några vanliga vimmelbilder från dagen.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2019-07-28 14:51 | Läst 4721 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Fin och varm dag i Gnesta, och jag kom med på en bild!
Svar från Khalad 2019-07-28 16:58
Det gjorde du :-). Hade önskat att jag orkat mer , blev inte så mkt rundsnack för mig. Ditt hästhuvud och ditt självporträtt hade jag gärna pratat några ord med dig om, dom gör stort intryck på mig!
Så kul att få träffa dig "live" Björn! Vi har ju bara träffats här på FS tidigare. :)

Hälsar
Eva
Svar från Khalad 2019-07-28 22:55
Detsamma Eva! Nästa gång kanske vi hinner prata lite med varandra också.....
Fina vimmelbilder från Gnesta-Planket! Å det va trevligt och kul att du ville komma, det e ju en bit att åka för dig! Å vi får snacka vidare vid någon fikaträff framöver!
Ha det! Vi hörs!
/Bengan
Svar från Khalad 2019-07-28 22:56
Det ser jag fram mot!
Precis som du skriver och ger bildbevis för, välordnad träff. Sopat och rent. Allt på rätt plats. Fina bilder, fina fotografer och fina fotoverktyg. Och som du så rätt skriver, stämningen. Trevligt att träffas och fika!

Tack Bengt och alla andra som förverkligat både denna träff och de tidigare!
Svar från Khalad 2019-07-28 22:58
Verkar som vi är överens de flesta av oss :-)