Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

GOTT NYTT ÅR!

***

Dom verkar komma tätare nu åren. Kanske har det med växthuseffekten att göra, inte vet jag. Eller om det är relativitetsteorin, Einstein ni vet. Jamen så måste det vara. Han (Einstein) sa ju att ju fortare man färdas, desto långsammare går  tiden. Och jag rör mig nu rätt långsamt, inte så många knop om dagen, alltså går nu tiden fortare. Förr var det ett år mellan nyåren, nu känns det knappt som ett halvår....

*

 Allt oftare kommer jag på mig själv att fundera över tillvaron, inte bara vid nyår. Men då också förstås. Eller tom särskilt då (dvs nu). Jag önskar er alla verkligen ett riktigt Gott Nytt År av hela mitt hjärta. Ändå vet både ni och jag att det finns  inga år som bara är bra, det är både och, vartenda år. Om vi nu ska skilja på bra och dåligt. Ofta visar det sig att det som först kändes väldigt dåligt blev riktigt bra medan det som verkade så bra inte alltid stod sig. Att bara ta emot är kanske modellen?

*

Det enda vi med säkerhet vet om nästa år är att det blir annorlunda. Allting ändrar sig hela tiden. Vissa saker ändrar sig snabbt, andra långsamt, men förändring sker hela tiden. I morgon kan jag tex inte ringa storasyster Sigbrit och önska Gott Nytt År, det gjorde jag i fjol. Det känns tomt, men så konstigt det låter är det ju också en del av livet. Och nästa nyår.....Ja, ja, den som lever får se.......

*

Låt nu inte min ordglädje förleda er, jag önskar er ett riktigt 

GOTT NYTT ÅR

och ett glatt och festligt nyårsfirande!

*

*

***

Inlagt 2016-12-31 09:16 | Läst 1678 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Gott Nytt År Björn. Tiden är ju ett kontinuum. Nästan. Inte för alltid, som vi förut trodde. Evigheten har fått en bortre gräns.
Svar från Khalad   2017-01-02 20:24
Tack Torbjörn! Tiden är nog ett kontinuum. Om den nu finns alls./ Björn T
Detsamma till dig Björn och vi hoppas att 2017 blir ett toppenår fastän det finns mörka moln i världen nu!
Svar från Khalad   2017-01-02 20:25
Extra viktigt att nu behålla hoppet! Tack Dan!/ Björn T
Tack Björn för de orden, jag minns 2010 som ett svårt år för mig och hoppades väl att året därpå skulle bli bättre, och det blev det väl gradvis men sorg tar tid, och för mig tog det nog lite längre tid.
Men nu önskar jag dig ett riktigt Gott Nytt År/Stig
Svar från Khalad   2017-01-02 20:25
Hej tig, tack för din kommentar!/ Björn T
Fin text som ringer ut 2016 på ett varsamt sätt. Må vi alla stå bi vad nu än 2017 har i fickan åt oss.
Sen är det så att tiden går snabbare nu...jag är helt säker på det. Bara att ingen upptäckt det ännu.
Bilden är jättefin där vattnet rinner som i en silverström runt stenarna.
Önskar dig en skön kväll och många många bra stunder under 2017
Svar från Khalad   2017-01-02 20:26
Tack för din kommentar Annelie, uppskattad som alltid!/ Björn T
Gott nytt år Björn!
Ja - förändringen är en joker när man blir gammal. Ibland tänker jag att; vad fan skall jag drabbas av detta år då?? Men ibland sticker den positiva nyfikenheten upp och jag tänker att detta år kanske blir upplevelserikt och fint.
Svar från Khalad   2017-01-02 20:27
Tack Peter, nyfikenhet är bra, den räcker långt!/ Björn T
GOTT NYTT ÅR till dig Björn Hoppas att 2017 blir ett fint fotoår och att man får vara frisk En mycket vacker bild Ha en skön nyårsafton ett gott 2017 : ) // Gert
Svar från Khalad   2017-01-02 20:28
Stort tack Gert, delar din förhoppning/önskan!/ Björn T
Gott Nytt År Björn! Jag är lite sen i hälsningen här från Texas, men vi ska snart äta nyårsdagsbrunch.
Kanske har det med växthuseffekten att göra.....du är för härlig!
Hälsningar Lena
Svar från Khalad   2017-01-02 20:29
Hej Lena, tack för trevlig kommentar! Hoppas ni har det fint over there!/ Björn T
Det samma och nu blir det väl mer, God Fortsättning nu när vi tar oss fram igenom 2017. Vacker bild!
Svar från Khalad   2017-01-02 20:30
Tack Mikael!/ Björn T

Innehållskategorier