Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

Hilda, Hästarna och Halvarsgårdarna

Halvarsgårdarna har jag åkt genom många gånger, men aldrig stannat till. Men en titt i det lokala reklambladet för Söderbärke visade att där fanns möjlighet att rida islandshäst och efter att ha bokat per telefon åkte vi dit

*

#3187006

*

Det dröjer inte länge innan Hilda fått "sin" häst

#3186983

*

Straxt är sadeln på plats

#3186985

*

Så lite instruktioner innan de rider iväg

#3186986

*

Mkt grejor på väggen

#3186988

*

Ett sista ord på vägen

#3186989

*

Klart

#3186990

*

Och så iväg

#3186992

*

Under tiden hittar jag lite andra motiv

#3186995

*

#3186998

*

Hästar finns det gott om

#3187002

*

#3187049

*

Efter närmare två timmar kommer dom tillbaka med Hilda 

#3187007

*

Nöjd med turen!

#3187016

*

Och vi har så en knapp timme genom dalaskogarna hem till Korsheden

#3187012

*

Inlagt 2014-07-01 14:13 | Läst 3243 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Du det där bilvraket i gräset - vad var det för något?
Svar från Khalad   2014-07-01 15:51
Kollade inte så noga, men jag gissar på en tjugotalare. Det var bara karosseridelen, fanns överhuvudtaget ingenting av underrede eller ngt annat? Tänkte. först göra en blogg med bara den bilden under rubriken "Javisst ja, bilen skulle ju på service"
En fin dag för er båda två. Vacker trakt och fina bilder på Hilda med häst speciellt den näst sista.
Svar från Khalad   2014-07-01 22:26
Tack Margareta, roligt att du tittar in och kommenterar!/ Björn T
Fin bildserie Björn, ni har det härligt i ert paradis, ser verkligen fint ut! Hils, LO
Svar från Khalad   2014-07-01 22:40
Stort tack LO! Dina kommentarer (och dom andras) uppskattar jag mkt!! Och vi har det väldigt bra häri Korsheden! Just dom här bilderna är ju inte från egna områden men det framgick väl / Björn T
Härliga bilder med mycket fin kvalité och njutbart för en fotonörd! Ha det gott!
Svar från Khalad   2014-07-01 22:41
Hej Dan, vad kul att du gillade bilderna, mycket tack! / Björn T
Snyggt bildreportage. Jag gillar särskilt den ensamma hästen i skogen och sista bilden har underbara moln.
Hälsningar, Bjarne
Svar från Khalad   2014-07-01 22:43
Jätteroligt att du gillar bilderna Bjarne och stort tack för din fina kommentar! / Björn T
Väldigt dramatiska moln på den sista bilden och kanske hade de tur med vädret på ridturen. Red du inte ut med dem? Fina bilder på barnbarnet och hästarna och jag fastnar också för den näst sista.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad   2014-07-01 22:47
Visst hade dom lite tur, en aning duggregn en stund bara. Jag har aldrig ridit, tror inte jag suttit på en häst ens! Glädjer mig åt att du gillar bilderna Lena! Stort tack för din kommentar! / Björn T
Härliga bilder! Men, jag trodde att jag skulle få se dig rida... ;) Nåja, bra att du är rädd om hästarna... ;)
Det är fint i dina bilder Björn. Man känner alltid värmen och kärleken till din familj. Och inte minst till dina barnbarn... Du fångar dem fint och du har söta barnbarn...
Du skrev häromdagen att jag ibland, ofta, tolkar dig för bokstavligt... :) Fine, men jag är inte säker på det... Positivt menat... Dina blogga, oavsett barnbarn eller tillvaron andas att du på något sätt tagit ett nytt steg i ditt liv. Något du uppskattar, och omedvetet saknat.... Nåja, härliga bilder.... Njuta av tillvaron!!! //Peter
Svar från Khalad   2014-07-01 22:54
Du, det skulle jag också! Eller annorlunda uttryckt, var glad att du slipper. Som jag sa i svaret till Lena, jag tror aldrig jag ens suttit på en häst! Men det är jätteroligt att du gillar bilderna och att det syns att jag gillar barnbarnen!
Hoppas jag inte sa ofta för det tycker jag inte!! Och det var absolut inte meningen att låta kritisk, du har ju helt rätt att det kan låta som om jag liksom bara väljer en sak i livet, när jag egentligen bara vill framhålla ngt jag missat.
Och jag uppskattar dina kommentarer mkt!!/ Björn T

Innehållskategorier