Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

IGÅR OCH IDAG

***

***

***

Inlagt 2015-01-04 21:13 | Läst 2701 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Full frihet i dag :-)
Svar från Khalad 2015-01-05 00:32
Så är det, tack Bengt!/ Björn T
Finá bilder bägge men nummer två är mer vilsam för ögonen
Svar från Khalad 2015-01-05 00:38
Tackar Annelie! Hade egentligen tänkt ta bort det här inlägget, gillar själv inte kombinationen, skulle liksom vara varandras motsatser men ingen av bilderna kommer till sin " rätt" när dom står tillsammans.
Läste ut boken häromkvällen och har haft mkt glädje av den och det finns mkt jag hoppas jag kommer ihåg. Tycker första halvan var den jag fick mest behållning av, andra delen, som handlade om motståndsrörelsen i Paris tände jag inte riktigt på, den var rätt annorlunda mot första delen. Men överallt där han berättar om sin blindhet och allt han istället har är helt fascinerande, stort tack för tipset!/ Björn T
Annelie Worgard 2015-01-05 12:35
Väl bekomme angående tipset. Glad att du fick ut ngt av den. Ja det var ju hans beskrivning av sin egen blindhet som gjorde att jag tipsade. En beskrivning som jag oxå fann fascinerande , hur han såg färger på ett speciellt sätt, hur han lärde sig att orientera med hjälp av andra sinnen. Hur han kunde höra i andras röster när de svajade med sanningen. Jag tänkte skriva till honom, sånt kan man ju göra I dessa internet dagar, men en sökning på nätet visade att han dog redan 1971 så det lät sig icke göras.