Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

INGENTING SÄRSKILT

***

*

*

***

Inlagt 2019-08-07 23:07 | Läst 1770 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Björn.
Ja, då ser jag en mörk och mystisk skogskant i en mycket dramatisk s/v-version - gillas. Jag kan inte bestämma om jag ville beskära lite längst ner så att de ljusa fälten togs bort. Eller om jag tror att det gör bilden lite mer mystisk och intressant.
Med många vänliga hälsningar och god natt från Roskilde / DK.
Svar från Khalad 2019-08-10 13:00
Tack Erik, lite dystert och kanske en aning dramatiskt, men det ar nog dysterheten som fick mig att ta bilden.Och av ngn anledning vill jag gärna ha linjerna där, riktigt varför vet jag inte.....
Finurligt tänkt här..passar nog som tävlingsbild med återupprepning av vita linjer och vägmarkeringens placering..
Med vänlig hälsning/Gunte..
Svar från Khalad 2019-08-10 13:05
Hej Gunte, månne jag anar en försiktig ironi där beträffande tävlingsbilder.......instämmer fullständigt! Jag stannade vid vägkanten på väg mot Smedjebacken i den begynnande skymningen och tänkte, här finns absolut inget att fota, just därför ska jag ta en bild. Och i bakhuvudet flimrade just den där idén att vackra landskap är ju inget för "riktiga" fotografer, det är väl så här det ska se ut för att ha något värde.......Fast ändå, för mig blir det också en bild med mörk och dyster känsla och det har vi ju också i oss då och då. Och vägkantsmarkeringarna kände jag starkt att jag ville ha kvar där, din tanke tror jag svagt föresvävade mig :-)