Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

MAKE-UP

***

Älvsjömässan 2014. Ser jag rätt på bandet är det Olympus som bjöd in till fotosession. Den mörka modellen var redan sminkad, jag följde hur den ljusa blev sminkad. Fascinerad av hur hon inte släppte mobilen ett ögonblick under sminkningen.  Själva fotosessionen följde jag aldrig, detta var  bara förberedelser så klart. Här passade 99:an med Zeiss-135:an perfekt

*

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2022-02-02 23:23 | Läst 1603 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Intressant minireportage av krigsmålningsriten!

Tredje bilden, den med kroppsspråket "oss tjejer emellan" blir nästan surrealistisk med det blänk i målarens glasögon som väl tar bort all ögonkontakt. Men dom hade ju haft taktil kontakt som räckte.
Svar från Khalad 2022-02-04 09:45
Gissar att hon var professionell sminkös som la ”make-uperna”, hon var i alla fall säker på hand. Gissar också att solglasögonen faktiskt hade ett förståeligt syfte, dom stod säkert välbelysta i flera timmar efter sminkningen, det blir jobbigt för ögonen. Tyckte det var ett trevligt och levande motiv att följa en stund , tack Måns
Jag minns tjejen i den vita veckade utstyrseln. Undrar om vi inte mötte varandra denna gång, och Håkan också tror jag. Telefonen är oerhört viktig men inte för att prata i. Det börjar bli allt vanligare att personer inte svarar i telefonen om numret är okänt. Skicka SMS innan du ringer har jag fått höra några gånger.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2022-02-04 09:49
Hej Lena, undrar om inte detta var den mässa då jag köpte likadan fotoväska som du? Tror också vi sågs alltså. Jag svarar alltid när det ringer men är väldigt kort mot alla försäljare :-) Tack Lena!