Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

MY SECRET GARDEN.....

***

.......har jag berättat förut om. Den ligger ganska  nära den vanliga men har en hemlig ingång. Idag hade jag fågelbesök där, det har jag aldrig haft förut.  Eftersom det är så grått och tråkigt i den vanliga trädgården just nu föredrar jag den här. Välkomna att titta in! 

*

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2021-01-20 16:14 | Läst 1523 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Trevliga bilder. Det blir fint med alla bären. Jag gissar att det är rönnbär även om de är orange.

Hälsningar Jörgen
Svar från Khalad 2021-01-20 22:02
Tack Jörgen, något får man hitta på såna här dagar :-) Bären är inte rönnbär, träden är bukettapel som har mängder av frukter, små miniäpplen kan man nog kalla dom. Färgen är gul.
Kan förstå att det är nödvändigt med ett eget litet tillhåll under rådande omständigheter. Det underlättar nog en del för stunden kan jag tro. Drömma sig bort en stund gör jag bäst till sista bilden..
Mvh/Gunte..
Svar från Khalad 2021-01-20 22:03
Det är det, tack Gunte!
Hej,
Sköna bilder. Rent underbart dekorativa. Någon kunde pryda en vägg.
Håll ut
Bob
Svar från Khalad 2021-01-20 22:05
Roligt att du gillar dom, stort tack Bob!
Finfina bilder Björn, dock så blir sista bilden utan någon fågel riktigt läcker. Håller med Gunte där, ska nog drömma lite nu :)
Svar från Khalad 2021-01-20 22:06
Tack Joakim, ibland behöver vi drömma. Och i sista bilden höll jag igen färgmättnaden, den är ganska verklighetstrogen :-)
Jag tittar gärna in där. Man vet ju inte riktigt vad man kan hitta även om formerna känns igen. Dessa små frukter kanske duger nu, när det är snö på det mesta. Brukar sidensvansar komma till dessa träd?
Hälsningar Lena